Hej där och glad onsdag!

Jag har kämpat med en mindre förkylning för alltid nu. Det är inte dåligt men jag är en moco-le-le som whoa. (Mocos = boogers på spanska.)
Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 About Monica Lewinsky och juli 2018 avsnitt om Conan O’Brien och hertuginnan av York Fergie. intressanta saker!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsmeddelande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har bytts upp lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
4 minuters underkroppsträning för löpare
04:49

leva
00:00
08:21
07:26

Så jag åkte på min normala tenday -körning och det gick bra med tanke på att jag är en snotmobile. Det otroligt coola, dystra vädret är bäst för att springa så jag hade det för mig.

Sedan kom jag hem och försökte äta spannmål medan jag lagade ägg och detta hände. Bua. bs

I går kväll gjorde jag blomkålris som var fantastiskt. Gillar du hur Real Sociedad Tröja jag gjorde falskt ris och serverade det med vitlökostbröd? “För det gör jag.

Okej.

Låt oss prata det heta ämnet för dagen … sponsrade inlägg

Idag gör bloggare mycket mer sponsrade inlägg. Vissa människor bryr sig inte, men vissa människor bryr sig verkligen verkligen. Så jag ville ta itu med det.

Tillbaka på dagen (fem-freaking-år sedan) när jag, och massor av mina kamrater började blogga var det bara för skit och fnissar kul. Ingen förväntade sig att detta skulle förvandlas till ett heltidsjobb eller en mainstream form av njutning och information (infotainment).

Kalla det “rätt plats idealisk tid”, kalla det tur, kalla det “online dating för vänner” … men av någon anledning sprängde många bloggar! Inom ett år skyade läsarskapet och annonsörer ville dra nytta av alla dessa ögonbollar och kolla in bloggar. Så, annonsgrupper bildade och organiserade ett sätt för bloggare att få betalt för sitt hårda arbete. Vissa grupper garanterade en uppsättning ränta beroende på hur många läsare du hade (exempel: du får $ 0,16 för varje läsare varje dag). Det spelade ingen roll om folk klickade på annonserna, så länge du hade läsare tjänade du lite pengar.

Tja, seträntor var fantastiska och tillät många populära bloggare att lämna sina heltidsjobb. (Jag var inte i den gruppen när mycket växlade för ungefär tre år sedan, men kom tumling efter.)

Tyvärr förlängde annonsgrupperna sig själva. Så, sidofältannonser minskade långsamt i värde. Branschen började också förändras. Annonsörer såg att de föredrog att rikta in sig på sin avgörande publik lite mer direkt.

Och det är där sponsrade artiklar kom in.

(Källa)

Annonsgrupper kunde Senegals herrlandslag i fotboll Tröja inte upprätthålla de utlovade priserna. Men annonsörer började kontakta bloggare med bättre möjligheter att prova, granska och dela produkter som är relevanta för deras läsare (istället för generiska annonser).

Från bloggens synvinkel är detta en ny, men potentiellt positiv del av jobbet. Dessutom, vid denna tidpunkt om din lönecheck kommer att minskas i hälften men du har möjlighet att ta på dig ett nytt projekt för att hålla det samma lön – kommer du förmodligen att prova det. Eftersom bloggning för en levande är en något ny ockupationsväg måste vi lära oss när vi går.

Från läsarens synvinkel – du får se någon annan prova en mat, sportbh, ras, skala, kattkam … innan du måste spendera dina pengar på det. Men det kan känns som produktplacering så jag förstår att det kan vara irriterande. (Även om bloggare måste säga “sponsrad post” och alla dessa tunnelbanesmörgåsar på den största Yokohama F. Marinos Tröja förloraren har inte en “produktplacering” -not längst ner på skärmen.)

Jag har många kamrater som bloggar som deras heltidsjobb. De har över en miljon träffar i månaden, gör frilansarbete, svarar regelbundet på PR -företag och läsarnas e -postmeddelanden och försöker dela sin berättelse/åsikter/råd för att hjälpa sina läsare. Detta är inte raketvetenskap. Vi härdar inte cancer (såvida inte cancer botas av Natalie Dee -tecknade filmer, i vilket fall jag botar cancer och du är välkommen). Men det tar mycket tid och ansträngning att göra detta och det kommer från en bra plats.

Verkligheten är att jag blir kontaktad av många företag om produkter, resor, böcker osv. Varje dag. Jag avvisar 83% av dem. Men om något verkar relevant för mig och/eller du kommer jag att överväga det och eventuellt göra ett inlägg.

För tillfället verkar det som om sponsrade artiklar kommer att fortsätta i Blogland. Lyckligtvis är alla dessa artiklar märkta så att du kan hoppa över det om det är irrelevant eller tråkigt. Jag ville bara dela var / varför detta händer på RER och massor av hälsoriv / löpande / mode / matlagningsbloggar i dag.

Jag vill lova att jag kommer att fortsätta att märka alla mina artiklar längst ner där det är tillämpligt. Jag får det om du hoppar över articlsom inte är relevanta för dig. Och jag kommer att försöka rymma dem så att du får en bra dos av löpande poser och vattenmelon mellan de sponsrade sakerna.

Fråga: Vad är det värsta du någonsin har spillt?

Tankar om hela sponsrade posten?

Friskrivningsklausul: Det här inlägget sponsras av mitt jävla jag. Känn dig gratis att klocka in om du vill, men låt oss hålla detta en produktiv, vuxen konversation.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.