idrottare borde komplettera, äta för aktivitet

Idrottare i ett specifikt krav att betala ränta för exakt hur de driver sina kroppar med kosttillskott och diet, samt borde skräddarsy näring för deras speciella Manchester City Tröja aktivitet, enligt en kort artikel av Wina Sturgeon i Kansas City -stjärnan.

Sturgeon, redaktören för Internet Magazine Experience Sports Weekly, uppgav att alla idrottare är olika såväl som deras dieter vanligtvis kräver något annat än vad icke-aktiv person äter. Hon sade att det är fantastiskt att tro på kroppen som ”en utbetalningsmaskin”, som behöver särskilda näringsämnen vid särskilda tidpunkter för särskilda resultat.

För länge, uthållighetsaktiviteter, som att driva ett maraton, uppgav hon att en idrottare borde tillbringa veckan innan hon äter en hel del kolhydrater för att träna musklerna för att lagra dem bättre. Men hon uppgav att kolhydrater i typen av socker inte kommer att klippa det. För uthållighet behöver kroppen kolhydrater som hålls länge såväl som det skjulet långsamt. Hon föreslog en pastamiddag kvällen före ett lopp, samt rekommenderas mot godisbarer.

Power Sports, de som behöver fantastiska erbjudanden eller hoppning, drivs mycket bättre av proteiner, skrev Sturgeon. Proteiner hjälper musklerna att arbeta svåra såväl som snabbt, liksom erbjuds i en rad former, sade hon. De två många typiska proteininriktande tekniker äter djur och tar kosttillskott. Hon sade att man äter mager-proteindjur, som US Sassuolo Tröja fjäderfäbröst, tonfisk och kalkonben gör det möjligt för kroppen att ta in proteinet lätt, Palmeiras Tröja men hon noterade att vissa tillskott erbjuder näringsämnen i stora, användbara mängder som inte vanligtvis upptäcks i mat. Det är bästa att integrera kosttillskott med en mager proteindiet, liksom hon föreslog att idrottare skulle prova olika kosttillskott för att se vilken som fungerar för dem.

För att hjälpa till att identifiera vilken dietplan såväl som kompletterande rutin som fungerar bäst föreslog hon att hålla en mat, träning och tävlingsdagbok. Hon är inslagen genom att säga att betala ränta för dietplan kommer att förbättra den atletiska kapaciteten mycket mer som idrottare tror är möjlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.