24-dagars svårigheter är ett omfattande tillskott såväl som näringsprogram som är utformat för att ge din kropp den hoppstart som den behöver för att hjälpa dig att nå dina mål. Det handlar inte bara om viktminskning – beroende på exakt hur du planerar, tränar och äter svårigheten kan hjälpa till med vikthantering, energi, fysisk kondition och/eller allmän wellness.

De allra första tio dagarna kallas rengöringsfasen. De kommande 14 dagarna kallas maxfasen.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 1

Fler videor

0 sekunder av 3 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Jag fick ett covid-19-test
05:16

leva
00:00
08:21
03:12

Det 24 -dagars svårighetspaketet innehåller en vardagsguide – pappersguide som tar dig dag för dag med utmaningen. Du kan planera och/eller spåra din mat i den.

Att hålla reda på din mat är nyckeln för ett hälsosamt liv. Det är oerhört viktigt för viktminskning eftersom du kräver att förstå vad du tar in för att vara medveten om vad din dietplan behöver / saknar / får lika mycket av / om det finns någon typ av obalanser och mer. Det spelar ingen roll exakt hur du håller reda på så länge du gör det.

Du kräver inte nödvändigtvis att spåra kalorier/fett/socker om det gör dig galen. Men var ärlig och ansvarig. Behandla dig själv. Du förtjänar att äta tillräcklig hälsosam mat.

Håll dig själv på rätt spår och ansvarig såväl som du kommer att träffa dina mål!

Tips för 24 -dagarsutmaning:

1. Kolla in anvisningarna och broschyren helt.

2. Välj en 24 -dagarsperiod där du inte lockas för att fuska eller sluta.

3. Plan & prep. Måltidsplan. livsmedelsbutik. Fyll ditt kök med hälsosam mat.

4. Eliminera frestelser – bli av med alla typer av skräpmat i ditt hus, på jobbet, institutionen eller var som helst du frestas.

5. ägna sig åt det. Låt människor förstå att du gör det. Var ärlig. Håll dig själv ansvarig.

6. Bestäm dig själv med ett specifikt par kläder eller mätband.

7. Ta före foton.

8. Rutin en tid att ta en promenad eller göra en typ av träning som Corinthians Paulista Tröja gör att du känner dig bra 5 dagar i veckan.

9. Se till att du har en vattenbotten samt en Shaker Cup för Spark. <- Det blandar det bästa när det skakas. 10. Planera vad du kommer att äta dagen innan. komponera det. Koka såväl som måltidsförberedelser. 11. Journal eller använd appen för att spela in vad du äter, exakt hur du känner dig såväl som andra detaljer. Använd resurserna som måltidsplaner, 24 -dagars svårighetsapp samt informationsbroschyr. 12. Inga ursäkter. dyka upp för dig själv. Behandla dig själv genom att äta hälsosam mat. Var vänlig mot dig själv såväl som om du känner dig lockad att fuska-gör något icke-matrelaterat. 13. Ta upp ett tidsfördriv för de kommande 24 dagarna som inte är matlagning / matrelaterad. Så många av oss tillbringar tid på Instagram och tittar på foton av välsmakande mat eller fästrecept. Sluta. Gör något roligt och fascinerande med din fritid som inte inkluderar mat. 14. Få tillräcklig Leeds United Tröja sömn. Sömn är en viktig del av hälsa och välbefinnande samt att bevara en stor vikt.

15. Berätta för någon. Be en god vän att göra svårigheten med dig eller att inspektera med dig för att hålla dig ärlig.

16. Hälsosamt sinne, frisk kropp. Tänk på – detta är en svårighet att hjälpa dig att må bra. Om du är hungrig – ät något hälsosamt men svälter aldrig dig själv. Om du är trött – få mer vila. Om du är stressad – ta en promenad eller journal vad som händer i ditt huvud.

Lycka till! Låt mig förstå om du har någon typ av frågor!

Jag tappade ungefär 6 kilo den allra första gången jag gjorde 24 -dagars svårigheter och Cindy (min finaste vän) tappade 12 kilo!

Du kan få mer information om såväl 24 -dagars svårigheter som andra produkter här:

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:Augusti kör träningskalender gratis utskrivbar

Augusti kör träningskalender gratis utskrivbar

Kör rutin gratis utskrivbar löpare plan augusti kalender. Ny månad med löpande träningspass samt tips för nya löpare såväl som

Exakt hur man stoppar en dålig vana hack – 126

Exakt hur man stoppar en dålig vana hack – 126

Teknik för att sluta äta, binge äta eller en dålig vana. det allra bästa intuitiva ättips för att hjälpa dig att dike dietplanen a

Stack on the Miles Run Bet Svårighet 2018

Stack on the Miles Run Bet Svårighet 2018

30 dagars utmaning. Stack på Miles Svårigheter med Run Bet! Kör 4 dagar i veckan för en minium på 30 minuter. gå med i

Näring för löpare – Kör i form Svårighetsvecka 5

Näring för löpare – Kör i form Svårighetsvecka 5

Vad är den allra bästa dietplanen för löpare? Näringstips för löpare. Makron för löpning, tips om måltidsplanering såväl som kolhydrater

Löpning är den allra bästa metoden för att Tigres UANL Tröja gå ner i vikt men …

Löpning är den allra bästa metoden för att gå ner i vikt men …

Exakt hur man går ner i vikt och njuter av resan. Tips för att gå ner i vikt med löpning. Exakt hur man tycker om att springa och känna goo

Det ultimata löpande träningsprogrammet för alla nivåer

Det ultimata löpande träningsprogrammet för alla nivåer

Finaste löpplan för nybörjare, nya löpare samt roliga träning. 12 vecka 5k 10k samt halvmaraton online race trainin

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.