på Fitbit, ditt hjärta är en högsta prioritet för oss. Vi strävar efter att hjälpa dig att nå dina hjärthälsomål varje dag och särskilt under februari månad, American Heart Month. Det finns många steg du kan vidta för att sänka risken för att utveckla hjärtsjukdomar, till exempel att vara fysiskt aktiv, äta sunt och hantera ångest och sömn.

Ibland kan detta vara mycket lättare sagt än gjort, men tack och lov kan din Fitbit smartur kan hjälpa. Du kan checka in på din vilopuls, aktiva minuter och konditionsträning på din enhet när som helst genom att svepa upp och bläddra igenom funktionen Today. Din enhet ger dig Watford FC Tröja till och med en lätt surr när det är dags att flytta, så det är en mindre sak på din to-do-lista. Andra hjärtvänliga funktioner inkluderar:

24/7 hjärtfrekvensspårning. När du bär din kompatibla Fitbit -tracker eller smartur spåras din puls automatiskt 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan med PurePulse -teknik.

Vilande hjärtfrekvens. När du bär en pulsmätare under träning är användbar, kan det också vara till hjälp att spåra din vilopuls (din puls i River Plate Tröja vila) också. Att ha en låg vilande hjärtfrekvens indikerar vanligtvis att du är passande och att ditt hjärta surrar med effektivt.

Hjärtfrekvenszoner. När du utövar din puls snabbar upp och rör sig genom olika hjärtfrekvenszoner inklusive en fettförbränningzon, sedan in i en mycket mer intensiv konditionszon, sedan når den i slutändan in i en höjdzon, vilket är när du arbetar ditt hårdast. Fitbit -enheter med PurePulse låter dig veta vilken zon din hjärtfrekvens är i under hela träningen så att du kan veta om du tränar med rätt intensitet för att nå dina vissa mål. Du kan inte bara se din hjärtfrekvens i realtid på handleden utan också efter din träning. Du kan kolla in hela hjärtfrekvensbaserad sammanfattning från din träning i Fitbit-appen.

Cardio fitnessnivå. Fitbit -enheter gör det enkelt att veta om din fitnessnivå är där den är tänkt att vara. Med kontinuerlig hjärtfrekvens och ansluten GPS eller GPS -kapacitet uppskattar din FitBit din VO2 Max, ett mått på fitness baserat på hur väl din kropp använder syre under ansträngande träning. I appen kallas detta din cardio fitness -poäng.

Är du redo att visa ditt Newcastle United Tröja hjärta lite kärlek? Kolla in Fitbit är många populära produkter som inkluderar dessa funktioner som Versa 2, Ionic eller Inspire HR. Om du redan håller reda på din hjärthälsoresa, kommer du säkert att älska de nya HR -funktioner som lanseras snart.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Kelsey maloney

Kelsey Maloney är en ny Jersey -infödd och är associerad redaktör på Fitbit som för närvarande lever ut sin Kalifornien dröm i San Francisco. Efter att ha fått sin kandidatexamen i journalistik, backpackade hon i ett år till flera länder runt om i världen, inklusive till hennes favoritstad – Kapstaden, Sydafrika. Hon gjorde sedan språnget till västkusten för att förfölja sin skriv- och redigeringskarriär, tidigare på Sunset Magazine. Kelsey är en rese- och het yogentusiast med en tillbedjan för levande musik, den stora utomhus, Annies mac och ost och en disig IPA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.