som du kanske har lagt märke till att jag inte har ätit sann kropp för livsstil. Med BFL ska du sträva efter förhållanden på 40: 40 protein till kolhydrater och mina måltider har varit kolhydrat tunga och inkluderat saker som mörk choklad. Gud välsigne det (även om BFL inte gör det.)

I en och en halv sekund kände jag mig dålig när jag slackade på den här planen, men innan jag skulle låta mig bli upprörd insåg jag att jag skulle fortsätta bygga på de förändringar jag har gjort hittills. Jag har redan lagt märke till en betydande förändring i mitt blodsocker och hungermönster. Jag känner normalt att jag inte kan hindra mig själv från eftermiddagssnackning och natt på natten. Nu när jag ser till att protein är en stor Leicester City Tröja del av varje måltid Athletic Bilbao Tröja som har blivit mycket mer kontrollerbar. Det är en märkbar skillnad och jag är nöjd med det även om jag inte tappar pund som galen.
Mina senaste videor

4 minuters stående kärnträning för löpare
Stående ABS -träning du kan göra hemma. Inga utrustningskärnövningar kan du göra stående upp före eller efter en körning. Snabb tutorial på 5 träningsrörelser för en stark kärna och för att utmana din balans.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Rese Jane Review
08:01

leva
00:00
08:21
04:31

Mitt eftermiddagsnack var rostad broccoli (det var motbjudande eftersom jag av misstag hällde salt över det istället för att strö) och några wasa crackers med hummus och kalkon. Detta snacks fick mig genom min fotograferingsklass – jag krediterar proteinet

En av de större förändringarna från mitt försök till BFL är det faktum att jag efter år och år av vegetarianism äter fjäderfä. Eftersom jag inte har några “gå till” kycklingrecept var jag tvungen att använda en av min mammas. Det är ett improviserat recept. Ikväll hackade jag upp 3 stora kycklingbröst och sauterade dem med lök och zucchini.

När kycklingen var tillagad och zucchini mjuk, tillsätt en burk Campbells kondenserade grädde av svampsoppa (min mammas stapelrecept), en påse med svamp och en kopp keso. Slutligen kryddade jag med salt, peppar och italiensk smaksättning. Gjort och läcker! Det var bra!

Jag serverade detta med ris för Ben:

Och en sötpotatis för mig själv

Ben Photo bombade min vinbild!

På viktminskning: Jag har fått många frågor om hur BFL fungerar och viktminskning. Eftersom jag inte följer BFL exakt ville jag inte väga mig själv förra fredagen. Jag kommer att uppdatera det någon gång den här veckan eller nästa.

Min intuitiva matbakgrund håller mig mycket tveksam till att göra allt som känns som en diet. Att underlätta ett mer balanserat sätt att äta (med mer protein och fett istället för stora mängder spannmål) har hjälpt mig att känna mig bekväm med dessa förändringar och veta att jag kan behålla dem på lång sikt.

För att fortsätta bygga på mina BFL-ansträngningar kommer jag att lägga till ett mini-mål till min vecka varje vecka under nästa 6. Under resten av denna vecka kommer jag att stänga av min efterrätt med en proteinglassskakning? Detta Eintracht Frankfurt Tröja mål kommer att bli kul.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.