diskuterade jag häromdagen att jag köpte böcker för skolan. Och jag är ganska skyldig dig en förklaring, så här är det …
Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 About Monica Lewinsky och juli 2018 avsnitt om Conan O’Brien och hertuginnan av York Fergie. intressanta saker!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsmeddelande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har bytts upp lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
07:26

Jag har funderat på att gå tillbaka till skolan länge, och nu biter jag äntligen kulan och går efter det. Jag tog GRE för över ett år sedan när jag först spelade med idén, men först ville jag ge min examen möjlighet att flyga.

Jag tog examen med en examen i journalistik, gjorde massor av praktikplatser (till och med fantastiska händer på “Real Reporting” -typ), hade en mycket solid CV -band, tittade och sökte och bad efter ett jobb, landade äntligen en reporterposition, täckt Montpellier HSC Tröja Vissa historier är jag glad över … och sedan blev avskedad.

Verkligheten är att branschen inte är vad jag trodde den var och jag kommer inte att bli nästa Woodward eller Bernstein. Det är en komplicerad situation och skulle vara tråkig att diskutera helt, men jag bor på marknaden nr 2 och kommer inte att få ett jobb någonstans som Ben kan få ett jobb.

Så efter mycket tanke och tvivel och diskussion har jag valt att vidta åtgärder mot att bli en RD. Bäst nu kommer det förmodligen att ta mig ungefär tre år att slutföra-jag har ett helt år med pre-reqs på en lokal community college innan jag ens kan starta programmet! *Jag är inte inlagd till ett RD -program ännu, bäst nu gör jag bara alla vetenskapskrav som behövs för att tillämpa.

Och dessutom är jag ganska gift och vill göra barn? Vi tänkte alltid att vi skulle vänta två eller tre år, och det är fortfarande planen, det är bara mycket mer komplicerat.

Mycket mycket mer komplicerat.

Men jag är upphetsad.

Det jag älskade med att rapportera var att träffa nya människor, prata med dem och förstå deras historia för att dela med allmänheten. Nu får jag träffa människor och förstå deras situation för att hjälpa dem.

Lyckligtvis ger bloggen mig möjligheten att fortsätta skriva och nå ut till människor, så jag känner att jag fortfarande får det bästa från båda världarna. Jag uppskattar verkligen, verkligen djupt alla som läser eftersom bloggen CF Monterrey Tröja är något som är en enorm del av mitt livslycka?

Jag är typ av idealisering av det bäst nu, men kvällen innan jag Yokohama F. Marinos Tröja börjar 3 mycket fler år i skolan behöver jag mycket mer hopp än verkligheten.

Och så en annan resa börjar över vid körning, äter, upprepar. aldrig en tråkig stund.

Åh, och jag startar också ett nytt deltidsjobb idag.

Du kan sova när du är död.

Tack för att du läste.

Kärlek,

Monica

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Innan vi var Strangers – Book Review Video

Innan vi var Strangers – Book Review Video

Innan vi var Strangers en kärlekshistoria av Renee Carlino Review. Ljudbokgranskning av romanen tillgänglig på Amazon, Kindl

Gör ditt bästa (även när det suger)

Gör ditt bästa (även när det suger)

Gör ditt bästa även när det är svårt. Mitt nyårsupplösning var att göra mitt bästa. Kör motivation även dugh marathons a

Jag bröt faktiskt min fot- och vandringsledare

Jag bröt faktiskt min fot- och vandringsledare

Trasiga fotrekommendationer bör haves. den bästa gångstart, spricksko, ispaket, kosttillskott och verktyg för att hjälpa dig

Jag behöver ditt bästa recept för semesterbakning och mathelger

Jag behöver ditt bästa recept för semesterbakning och mathelger

National Soft Tacos Day. Kanel rullar från grunden och nya förslag för semesterbakade gåvor.

Topp 11 delar av Hamilton Musical

Topp 11 delar av Hamilton Musical

Topp 11 bästa citat från Hamilton och mina favoritdelar av att se Hamilton Musical personligen i Los Angeles Pantages

Du kan hjälpa kroppspositivitet för löpare

Du kan hjälpa kroppspositivitet för löpare

Ställ in varning: Det här inlägget innehåller beskrivningar av en negativ kroppsbild från min personliga upplevelse. När jag först stjärnan

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.