Det är inget trick att den fysiska fitnessmarknaden online har mer än bara ett ögonblick. När pandemin slog tillbaka 2020, förlitade sig människor på online-träning och träningsanordningar hemma för att få sin svett på, vilket påskyndade det träningsmönstret som långsamt hade vuxit i flera år.

Det som var en nödvändighet under pandemins topp har slutat bli en välsignelse för många på grund av de stora fördelarna som kommer samman med den. Även när fitnesscentra börjar öppna eller om justera reglerna över hela landet, bevisar att hemma-träningen på nätet att det är just här att stanna när människor väljer en mer hybrid tillvägagångssätt för deras fysiska fitnessrutiner.

“Virtuell fysisk kondition är här för att stanna eftersom du inte kan slå bekvämligheten”, säger Emily Diers, skapare av Bodycraft. ”Det gör att du kan sätta en fitnessinstruktör i fickan medan du reser. Det serverar motivation i ett ögonblick när du kräver det. Vi är emellertid en gemensam typ så vi kommer att fortsätta att samlas personligen såväl som att mata bort den online -energin, men fysisk fysisk kondition online öppnar upp fler val och flexibilitet. ”

Så kommer online -träning att vara en del av framtiden för fitness? Fortsätt läsa för att upptäcka exakt hur marknaden anpassar sig, fördelarna med online -träning och varför proffs tror att de är här för att stanna.

Hur anpassar marknaden för fysisk fysisk fitness?

Pandemin skakade upp vårt sätt att leva på många sätt, inklusive den metod vi förblir aktiva. Nu när träningen på Internet har träffat mainstream anpassar den fysiska fitnessmarknaden. Oavsett om det AZ Alkmaar Tröja är mellan onlinemöten, barnomsorgsansvar eller ett tätt schema pressar människor i övningar när de kan, även om det bara är ett snabbt 15-minuters HIIT-träning. Som ett resultat ser vi kortare men ändå svårare online -sessioner slutade vara tillgängliga.

“Jag ser att människor vill maximera sin tid mer och nå kortare och effektivare träningspass”, säger Diers. “Virtuell fysisk kondition har mångsidigheten att erbjuda klasser i bitstorlek i sorten på 5 till 15 minuter så att människor kan ta på dem när det är praktiskt för dem.”

Fitnessverksamheten har också samarbetat med hälsa och wellness samt fysiska fitness -bärbara. “En del fysiska fitnessverksamheter på nätet har ökat sin nivå och värde på service genom att lägga till online -coachningssessioner via videochatt samt lägga till mobilappar till sin serviceplattform med automatisk synkronisering till bärbar teknik som Fitbit,” förklarar Michael S. Parker, Skapare såväl som VD för Create Physical Fitness & Nutrition Coaching. Just här på Fitbit är vi på samma sätt så glada över detta eftersom vi gillar att ge dig de allra bästa och senaste mönstren såväl som övningar via Fitbit -appen.

Vilka är fördelarna med online -träning?

Bekvämlighet. Den kanske mest kraftfulla attraktionen med online -träning är bekvämlighetsfaktorn. “Kunder kan nu utarbeta alla Wales herrlandslag i fotboll Tröja typer av tid, var som helst, som tar bort hinder för pendling, brist på utrustning, schemaläggning etc.”, säger Brady Dougherty, personlig tränare.

Så istället för att springa över staden till ett fitnesscenter eller studioklass, kan människor bara öppna sin telefon eller dator mellan arbetsmöten, skift eller hektiska rutiner för att komma i sin aktivitet på dagen. “Nu kan någon få en enastående träningspass, hoppa i duschen, liksom Hop på ett möte, allt på under 30 minuter,” säger Diers. ”De kan göra en full träning medan spädbarn tupplurar. Om de står upp sent kan de fortfarande upptäcka tid att göra en kort 10-minuters sträcka. ”

Träning var som helst. Oavsett vart du går, har du alltid valet att få upp din hjärtfrekvens. “Vi tenderar att tro traditionellt att vi kräver att gå till ett gym, fysisk fitnessklass eller anställa en online -tränare,” säger Parker. “Pandemin krävde att människor upptäckte alternativ såväl som nu när online -utbildning har slutat vara typiskt såväl som accepterade, de flesta kommer att hålla sig till komforten och bekvämligheten med denna typ av tjänster eftersom de ser resultat från dem.”

Träningsalternativ. Online Physical Fitness World Unlocks får tillgång till en oändlig mängd träning, vilket ger dig chansen att byta upp saker och hålla din träning rutinmässig rolig och färsk. Oavsett om det är HIIT, yoga, cykling, uthållighetsträning, dans eller kickboxning, finns det något för alla för alla typer av humör du är i en tillhandahållen dag.

Förbättrar förtroendet. Även om det finns många skäl till varför människor väljer en hemma-träning, är att bygga förtroende ett som är vanligare än du skulle tro. Att träna från husets komfort erbjuder en känsla av säkerhet och säkerhet för dem som känner sig obekväma att gå till ett fysiskt fitnesscenter.

”Om vi är blyga om DiscoveriNG något nytt till exempel, eller har kroppsbildsproblem, gör det möjligt för fysisk kondition online att vi kan kolla in rörelse från säkerheten och komforten i hemmet, säger Diers. “Detta kan enkelhetsstress och ångest samt utveckla förtroende samt förtroende för våra kroppar i en riskfri takt.”

Hon säger att inställning i praktiskt taget stärker vårt personliga ansvar och påminner oss om att vi är kapabla och ansvariga. ”Konsistensen i online -utbildning ger mer mental tydlighet, reglerar våra oroliga system och signaler till oss själva att vi [förtjänar att] visas för. Allt som medför den varma inre glöd av att vara i linje med oss själva. ”

Sammanfattningsvis, även om din tegel såväl som mortel -fitnesscentra såväl som studior inte kommer någonstans, gör de officiellt utrymme för online -träning i den fysiska fitnessvärlden.

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Kelsey maloney

Kelsey Maloney, som är en infödd i New Jersey, är en partnerredaktör på Fitbit som för närvarande lever ut sin Kaliforniens dröm i San Francisco. Efter att ha fått sin kandidatexamen i journalistik, backpackade hon i ett år till ett antal länder runt om i världen, inklusive till hennes föredragna stad – Kapstaden, Sydafrika. Hon gjorde sedan språnget till västkusten för att gå efter henne och redigera karriär, tidigare på Sunset Magazine. Kelsey är en resa såväl som Tunisiens herrlandslag i fotboll Tröja het yogentusiast med en tillbedjan för onlinemusik, den utmärkta utomhus, Annies Mac och ost samt en disig IPA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.