Ben byggde alla våra IKEA -möbler idag och vi hade vår första måltid på vårt nya middagsbord. Jag var på uppdrag att hitta ett pubhöjdbord och hittade en vinnare i går kväll. Jag älskar det!

Jag var hungrig när jag shoppade och kastade lite extra i vagnen på Trader Joes – som surdeigsbröd och rostad röd paprika spridning. Brödet var bra, spridningen inte så mycket.
Mina senaste videor

Oortodox Book och Netflix Review
Granskning av Book & Netflix -serien – Unorthodox. En bra lyssnande – bok, podcast och visuell hemunderhållningsgranskningsserie.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 28 sekunder

Bredvid
Ansiktsmask för att springa eller gå AZ Alkmaar Tröja utanför tips
07:15

leva
00:00
08:21
07:28

Efter en hård lång körning och en dag med Ikea möbelbyggnad var rött vin nödvändigt. mycket nödvändig.

Ahhh, det var så bra att sitta ner till middag i vår lägenhet på vårt bord. älskar det ?

Jag hade en fiber en bar när jag var Juventus Tröja ute. Så mycket som jag hatar att dessa är så bearbetade, jag gillar hur de smakar. Om det dödar mig, vänligen lägg det på min gravsten som en offentlig tjänst som varnar för andra.

”Hon räckte till stjärnorna, men åt dessa fiber en staplar. En natt åt hon elva, och nu pratar himlen … ”

Efter middagen gick Ben och jag till det nya yoghurtlandet som bara råkar vara 1/2 mil från vår plats. Detta kan vara ett problem. Du vet, som jag är beroende.

Fakta: Yoghurtland är den bästa självbetjäna yoghurtplatsen i världen. De var det första självtjänsten och har taro-smaksatt fro-yo. Det är det bästa.

Dessutom tror de att du härskar.

Monicas kommentar om dagen:

”Yogurtland smakar så mycket bättre efter en lång körning! Egentligen smakar livet bättre efter en lång körning Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja … ”

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.