1. Mitt hår blev galet trasslat på Catalina Island och förmodligen på båtturen tillbaka igår. I morse var mina normala löpare flätor galna rattiga.

2. Jag är extatisk över att äta allt i form av röda, vita och blå livsmedel för nästa vecka. Marockos herrlandslag i fotboll Tröja Jag är en situationell byrå och tydligen är jag också en situationell ätare!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Repeat Repeat. Träningsplan dag 5.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 34 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 2
01:45

leva
00:00
08:21
04:34

3. Jag gjorde spårmix för Catalina, eller som min lil bror kallar det – M & Ms med hinder.

4. Jag vet inte vilken typ av melon det här är – men jag fick det från 99 Cent -butiken och det var läckert. Jag tror att det är en gyllene melon, men jag är inte säker.

5. Jag åt en av ingredienserna från min mest nuvarande leverans av blå FC Utrecht Tröja förkläde innan jag lagar måltiden! Så busted. Jag ersatte den, men ändå känner jag att jag måste vara generad.

6. Jag åkte till Costco idag och detta quesadillaprov är den bästa delen av min dag hittills!

7. Några människor har frågat om jag verkligen gillar den squatty potty.

Ja. Jag gör. Jag är ett fan.

Roligt faktum: Företaget kontaktade mig för några år sedan för att potentiellt granska Squatty Potty och jag avslog det. Jag tyckte att det var konstigt. Men med tanke på att åka till Kina tror jag verkligen att det är vägen att gå. Bokstavligen.

8. Jag hoppades verkligen att jag kunde använda den här smaksättningen istället för Trader Joe’s Everything Bagel -smaksättning. Jag älskar allt bagel -grejer men jag använder redan mycket salt i min mat och vill inte börja använda detta mycket (vilket är vad som skulle hända eftersom jag inte gör moderation). Det är bra men inte lika bra men jag börjar vänja mig vid det.

9. Jag tar fortfarande hand om Moth Ball -situationen 2017.

Jag gjorde mig säkert sjuk av dem och tvättar fortfarande allt i vinäger för att få lukten ut och sedan tvätta den regelbunden stil. Jag tog ett foto av min gnista och filtarna i bakgrunden när Vegas fotobombade. Jag älskar när han gör det.

10. Jag är inte oerhört in på någon realityshow, särskilt ideal nu men Southern Charm är på när jag skriver detta eftersom jag tillåter mig själv att slå på TV: n efter 17:00 PST. Då och då kommer jag otroligt in i en show, men jag är bara vad som helst om dem alla. Jag gillar den södra charm Savannah -folket också så jag tycker också om den ofta.

Men jag har börjat njuta av Mad Men så vi får se hur det går!

Gör kikärter i crockpot

Jag tyckte om vad hälsan förra veckan. Jag älskade inte det och hade några motstridiga tankar om det. Men jag tycker att det är väldigt viktigt att äta bra att må bra. Jag vill komma tillbaka till att äta mycket mer växtprotein istället för animaliskt protein så jag gjorde en enorm mängd kikärter!

Steg 1: Skölj kikärter och kontrollera om det finns skräp eller stenar. Blöt sedan dem över natten.

Steg 2: Skölj och töm dem på morgonen. Lägg dem sedan i crockpot. Täck dem med vatten och tillsätt lök och vitlöksklyftor.

Steg 3: Koka på lågt i cirka 4-5 timmar. Koka dem till din föredragna struktur. Slutlig tillagningstid beror på dina preferenser.

Jag gillar dem fasta för regelbundet ätande Arsenal FC Tröja och mjukare om jag gör hummus.

Steg 4: När de är klar – sil dem och krydda med salt och peppar. Sätt åt sidan till fantastiskt och förvara i kylen.

Detta skapade mig för en läcker lunch!

Jag är ett fan av att göra bönor i crockpot! Det är så mycket lättare än att njuta av den på kaminen.

Nu måste jag göra hummus eller kikärtssallad eller falafel! Jag kommer förmodligen bara att äta dem alla rakt – jag älskar verkligen kikärter. Mycket.

Fråga: Vad äter du till middag ikväll?

Jag: Jag tror att quinoa med kikärter och ett paket med frysta grönsaker. Det behöver dock hummus!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.