och lägger till denna webbplatss arkiv för stridssportsäkerhetsstudier, en studie publicerades nyligen i Journal of Neurotrauma som tyder på Juventus Tröja att pensionerade stridssportidrottare borde screenas Gamba Osaka Tröja för hypopituitarism som ” Traumatisk hjärnskada inducerad hypofysdysfunktion förekommer mycket oftare än tidigare uppskattat ”.

Den fullständiga studien har titeln sportrelaterade repetitiva huvudtrauma: en ny orsak till hypofysdysfunktion och abstrakt läser enligt följande:

Traumatisk hjärnskada är en av de viktigaste orsakerna till försämring och död särskilt i den unga befolkningen. Nya medicinska studier har visat att traumatisk hjärnskada inducerad hypofysdysfunktion inträffar mycket oftare än tidigare uppskattat och detta kan bidra till försenad diagnos och behandling av hormonella avvikelser. Idag har populariteten för stridiga sportökningar och idrottare som hanterar dessa sporter risker för att utveckla hypopituitarism på grund av repetitiva huvudtraumor. Patogenes och molekylära mekanismer förstås inte helt. Nuvarande studier tyder på att idrottare som hade gått i pension särskilt från stridande sporter, borde screenas för hypopituitarism. I denna översyn gör vi mål Qatars herrlandslag i fotboll Tröja att öka medvetenheten om medicinska samhällen, idrottare, tränare och atletiska tränare om denna fråga genom att dela de aktuella studierna om hypofysdysfunktionen på grund av repetitiva huvudtrauma förknippade med sport.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Nya studier finner hits, inte hjärnskakningar, orsaka CTEJANUARY, 2018 i “Safety Studies”
Fallstudie – Ofta kvävningar i MMA angående för kognitiv nedsättning 22, 2019 I “Säkerhetsstudier”
Traumatisk hjärnskada åldras hjärnan med över fyra år april 13, 2015 i “Säkerhetsstudier”

Leave a Reply

Your email address will not be published.