Tja, det verkar som om jag har haft ett återfall i mina tvångsmässiga ätande sätt och det är inte vackert. Det är konstigt att faktiskt till och med skriva den meningen, som om jag inte vill erkänna det och det känns allt fel. Men den här bloggen är ett sätt för mig att papper både segrar och misstag i köp för att lära av dem, så det är vad det är.

Efter lunch igår registrerade jag mig för klasser-av vilka Athletic Bilbao Tröja många är fyllda redan kom jag in i en klass som jag behövde men det är på fredagskvällen/lördag 8 till 12. Detta är inte bra eftersom jag planerade att ta en volontärposition som kräver lördagar snart. Dessutom skulle jag behöva göra det träningsprogram som jag just skrev Gremio Tröja ut. Och Ben och jag hade planerade vägresor … eh.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
03:09

leva
00:00
08:21
00:51

Hur som helst, AS Roma Tröja jag kunde inte ta reda på om jag var hungrig, arg, ensam eller sliten (stopp) – eller snarare, jag försökte inte ta reda på det och jag åt den här baren och en vitatop. Och kanske några andra saker.

Sedan slog jag ut resterna … Bilderna är inte heller ganska. Men tillägget av kex och cashewnötter till min lunchsallad var vacker

Jag såg att jag var på väg till Bingeville så jag tog tag i min telefon och kom ut ur huset för att ringa min vän Lisa för en chatt. Det var bra. Och Lisa fick absolut en ny bil den här veckan så det var ett spännande samtal!

Ben och jag hade ett datum på IKEA i går kväll som slutade med $ 0,99 fro-yo. Kate kallade det absolut på Twitter. Åh, och det finns inget sätt att få halvt ätit frusen yoghurt att se bra ut …

Vi har äntligen en byrå så om du ser högar med kläder i bakgrunden på mina bilder ring mig på det – nu finns det ingen ursäkt!

Vi har också 2 mycket fler stolar för vårt köksbord. Nu behöver vi bara två vänner och vi kan äta middag!

Det var bara en av de dagarna där jag visste att jag ville äta långt ut på natten, så jag gjorde varm kakao och popcorn för att tillfredsställa det tuggbehovet. När jag känner att en ätutbrott kommer, försöker jag ofta att komma ut ur huset för att undvika det, men ofta försöker jag bara undvika för mycket kalorskador med smart valmat.

Nu är jag tänkt att göra en lång körning, men det regnar. Bua. Jag ska tappa elementen. Detta kommer att bli lika vått som min Golden Gate Bridge -körning, men inte lika roligt eftersom Bobbi inte är här för att prata med.

Fråga: Vad gör du när du “bara vill äta” – vare sig det är av stress, trötthet, tristess eller något annat? Hur hanterar du det?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.