Hej där och glad fredag! Jag har en otroligt upptagen dag, så låt oss göra det här

I går kväll gjorde jag quesadillas till middag. Jag älskar dessa och vet inte varför jag bortser från att göra dem varje dag. Jag använde LC -ost och det var inte slingrande, men det här välsmakande!
Mina senaste videor

Innan vi var Strangers Review
Innan vi var främlingar av Renee Carlino bokrecension.
Snabba tankar och rekommendationer för ljudböcker. Historien, berättaren, granskningen och mycket mer på A Good Listening -serien.

Fler videor

0 sekunder av 9 minuter, 42 sekunder

Bredvid
Sedan var hon West Ham United Tröja borta – bokrecension
04:20

leva
00:00
08:21
09:42

Sedan gick jag till en yoghurtland meet med OC Blogger Girls. De vaggar. Inga bilder av gruppen eftersom jag är ganska säker på att Sarah från Oual hatar det. Vilket är så konstigt, jag vet inte varför någon individ skulle bli irriterad över att en bloggare tar bilder av allt / alla / varje mat i en radie på 5 mil. Bua.

Jag sprang sent så jag hoppade in i konversationen så snart jag kom dit. Men jag kan inte åka till Yland utan att få Y så jag tog lite att gå. Jag har också lite för Ben. Jag tror att det vann några brownie -yoghurtpoäng.

Fredag ​​-Jag började morgonen med en fantastisk 3 mil promenad. Jag är på väg till yoga under lunchen. Det har gått så länge att jag är ganska säker på att jag glömde hur jag skulle komma ner med min hund.

Frukost – Jag ville verkligen ha pannkakor eller fransk toast, men hade inte tid så det var samma ol ‘samma ol’. Jag har använt två äggvita och 1 hela ägg på sistone och det har förändrat mitt liv. Att lägga till ett helt ägg är så mycket mycket mer tillfredsställande smak klokt och den tillagda äggulan är där det är.

Jag talar på Fitbloggin igen i år! Fitbloggin är en bloggkonferens i Baltimore, MD 20-23 september. Jag kommer att delta med tanka chokladmjölkteamet och delta i deras session om återhämtning. Och jag leder en session bloggar: hur mycket är för mycket?

Det handlar om överdelning. Hmmmm. Undrar om jag någonsin har gjort det tidigare …

Fitbloggin är faktiskt min favoritbloggkonferens! Jag älskar det eftersom vibe är mycket glad och stödjande. Andra bloggkonferenser har varit överväldigande och skrämmande för mig. Den här känns precis rätt. Plus att det är i MD så jag kan äta massor av krabba kakor

Här är mina artiklar från de två sista:

Fitbloggin ‘2011 och ankomstpost

Jag talade om att blogga 101

Fitbloggin 2010 – min första bloggkonferens någonsin. Jag var så rädd, men slutade älska det.

Eftersom jag talar har jag en kupongkod för 25% rabatt på konferensbiljetterna! Maila mig om du vill ha koden!

Fråga: Vad gör du i helgen?

Min AZ Alkmaar Tröja tri är imorgon och min mage är redan “nervös” över det.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning Bologna FC 1909 Tröja är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.