Jag gjorde mål med chefens special igen igår! Tofu biff för $ 0,39!

Jag använde min super billiga tofu för att göra en enorm stek. Det här är en mer “middag” kinda måltid för mig, men jag måste arbeta från 4-7ish så jag gjorde det till lunch. Den här metoden Ben kommer att ha middag förberedd när han också får hus ibland är jag en bra lil -make som den.
Mina senaste videor

Min vackra make i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min vackra make i Pysch -avdelningen: en memoar
av Mark Lukach

Ljudbokutvärdering av den allra bästsäljande memoarerna släpptes 2017.

Är det en bra lyssnande?
Jag delar en snabb utvärdering av boken som erbjuds på Audible.

Från Amazon:

En hjärtskärande men hoppfull memoar av ett ungt äktenskap som omdefinieras av psykisk sjukdom samt bekräftar kärlekens kraft.

Mark såväl som Giulias liv tillsammans började som en saga romantik. De föll in som arton, gifte sig på tjugofyra och började sitt drömliv i San Francisco strax efter. Men när Giulia var tjugosju, upplevde hon en skrämmande och oförutsedd psykotisk paus som landade henne i psykavdelningen i nästan en månad. En dag var hon livlig och justerad; Nästa, hon var bedräglig såväl som självmord, övertalade att hennes gillade inte var säkra.

Fråga:
Vilken bok eller podcast lyssnar du på nu ??

Vad ska jag lyssna på nästa?!

Länkar till boken såväl som andra utvärderingar finns på runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Golden Retriever tar inte sina piller!
02:19

leva
00:00
08:21
05:31

Denna blandning hade massor av lök, broccoli och jordnötssås som jag gjorde mig själv. Dessutom, bra erbjudanden av brunt ris. Jag bestämde det verkligen idag Flamengo Tröja – 1 kopp, sedan 1/2 mer när jag gick tillbaka i några sekunder.

I helgen mailade Jules mig den här frågan. Det är ett ganska typiskt problem och problem så jag trodde att jag skulle ta itu med det här. Utvärdera med din lösning i kommentarerna!

Jag sprang en 10k i morse och … mina ben skrubbade ihop och producerade ett nästan blåmärke på mina inre lår. Förutom att jag har en hög tolerans för smärta när jag berättar detta för dig! Mina lungor kändes bra, mitt hjärta slog starkt, mina knän höll upp, mina kalvar kände sig bra, men mina lår fick mig trög. Grrrr…. Jag frågade en kompis om det efter loppet, liksom hon sa till mig att det var “Chub Rub.” liksom så ställer jag dig- såväl som dina läsare- tre frågor: 1) Förutom att förlora 30 pund (arbetar på det!) Och/eller använder Capris (det var 94 grader ut i morse!), Finns det ett förebyggande? 2) Finns det en behandling eller botemedel sedan ouch. 3) Kan vi komma med ett mycket bättre namn för detta fenomen än “Chub Rub”

Ja, jag är lika bekant med skavlår … det stickande i duschen. Den obekväma att gå runt resten av dagen. Aj.

1. Mycket först, jag tror inte att jag någonsin kommer att vara tunt tillräckligt för att inte ha det här problemet. Så att gå ner i vikt är inte den enda lösningen och borde inte hindra dig från att springa. Jag är formad i en metod som håller låren kysser. Jag skulle vilja tro att de gillar varandra (och det är därför de inte lämnar) – så jag arbetar med det.

2. Detta är helt ett problem för mig så jag antingen lutar vaselin. Jag använder personligen inte kroppsguide eftersom Vaseline är billigare. Heck, jag köper inte ens Vaseline – jag köper den här petroleumgelén från 99 Cent -butiken! Sätt på ett tjockt lager om du går den här rutten. VARNING: Det fläckar, men det undviker mycket skada så var generös.

Eller jag bär capris. På sommaren försöker jag använda långa shorts/kort capris.

3. Vänligen chime in med dina lösningar för att förhindra Chub Rub & Concepts för att kalla det något annat än Chub Rub! tack

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:Athleta Running Shorts Review

Athleta Running Shorts Review

Exakt hur man stoppar lårchafing medan Runninng. Ny utvärdering av shorts – Athleta HIIT IT 9 “Shorts Review. Women’s Running

TMI oroar sig för Dr. Nita Landry – Podcast 117

TMI oroar sig för Dr. Nita Landry – Podcast 117

Dr. Nita Landry från Physicians TV -program svarar på alla dina TMI -problem på kegels, urininkontinens, Inovo Devic

de allra bästa bekräftelserna för löpare

de allra bästa bekräftelserna för löpare

Här är en lista med 51 positiva bekräftelser för löpare. Jag nämnde dessa på Instagram idag eftersom du kanske inte känner igen

Du kan OGC Nice Tröja inte springa utan

Du kan inte springa utan

Jag kan inte springa utan dessa 11 löpningsutrustning. Stack på milen som kör svårighetsdag 23.

Din löpare, Eater, besökarfrågor- Insta Story (Jan del 2) podcast

Din löpare, Eater, besökarfrågor- Insta Story (Jan del 2) podcast

Dina oro för att springa, blogga, hår, uthållighetsträning samt mer! Jag svarar på alla bekymmer som kom i det här

föredragna löpande kläder varumärken just nu, vad är min uppgift & hr frågor

föredragna löpande kläder varumärken just nu, vad är min uppgift & hr frågor

Mina föredragna löpningsutrustningsvarumärken och måste ha löpande kläder och skor. Maraton avsmalnande tips. Kör såväl som hjärtfrekvens

SL Benfica Tröja av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.