Donna Lopiano, före detta University of Texas -annons samt ledare för kvinnors rättigheter i Collegiate Athletics, nyligen nyligen skickade ut det uppfyllande med missivt i sin funktion som president för Drake Group.

”Nyligen antagna lagstiftning ger högskolidrottare chansen att göra betydande intäkter genom att tjäna pengar på deras namn, bilder samt likheter (NIL) med produktuppdrag, uppträdanden för regionala företag, lektioner eller kliniker för att etablera idrottare samt mer. Emellertid verkligheten i förflutna såväl som att fortsätta mindre positiv behandling Club America Tröja av kvinnliga idrottare i områden som avsevärt påverkar privat varumärkesbyggande – marknadsföring såväl som publicitet (särskilt TV såväl som andra medieplattformar) samt rekrytering – kommer att ha en djup effekt på Noll chanser för kvinnliga idrottare om de förblir oadresserade. När institutionerna börjar etablera Nils som det nyaste “myntet” i rekrytering av vapenkapplöpning, nämligen, direkt eller indirekt, vilket hjälper till att utveckla de mest givande nollchanserna för dess potential och nuvarande college -idrottare, är det troligt att kvinnliga idrottare kommer att fortsätta att fortsätta Att ta en baksäte till mäns fotboll såväl som mäns basket om inte atletiska avdelningar modifierar sina sätt.

”Drake -gruppen utfärdade ett omfattande uttalande som beskriver institutionernas titel IX -skyldigheter samt uppmanar högskolor såväl som universitet att reparera marknadsföring, publicitet, samt rekrytera ojämlikheter som är viktiga för noll intäktsframgångar för sina college -idrottare. Vidare bestämde Drake de liknande jämställdhetsförpliktelserna för konferenser, nationella idrottsreglerande föreningar, liksom tredjepartsindustriföretag som hade verkat av sådana enheter samt tredjepartsindustriföretag som verkade för institutionernas räkning. Till sist krävde Drake att institutioner skulle behöva specifika typer av nyligen erkända enheter som ”Nil Collectives” (tredjepartsagenter av friidrottsintressen som är organiserade för att stödja, eller som i sanning stöder rekrytering av deras respektive institutioner genom att erbjuda NIL-betalning eller andra Fördelar för såväl utsikter som nuvarande idrottare) för att behandla såväl manliga som kvinnliga idrottare. Institutionerna bör inte hjälpa tredje firandet eller på annat sätt indirekt bryta avdelning IX Stade Rennais FC Tröja eller dess ande, oavsett om det är med förståelse, uppmuntran eller annat aktivt ojämlik engagemang i områden som negativt kommer att påverka kvinnors nollmöjligheter.

”Under hela inställningen skiljer Drake grundligt mellan värderingen av medierättigheter eller nollavtal som dikteras av marknaden samt inte hanteras av institutionen, å ena sidan, liksom institutionens ansträngning att erbjuda lika publicitet, marknadsföring , rekrytering, såväl som exponering, å andra sidan. Institutionens ansvar för titel IX är att påvisbart söka lika tv -exponering till verkligt marknadsvärde samt erbjuda lika marknadsföring, publicitet samt rekrytering av stöd för sina manliga såväl Senegals herrlandslag i fotboll Tröja som kvinnliga idrottare. På liknande sätt bör institutionerna göra exakt samma ansträngning för att stödja nollchanser för såväl manliga som kvinnliga idrottare snarare än att generera exakt samma ersättning.

“Drake -gruppen uppmanar alla collegiate atletiska program att tro djupt om metoder för att göra denna nya arena – intäktsgenerering av NILS – en spelbytare med avseende på jämställdhet.”

Klicka här för en fullständig kopia av inställningsuttalandet.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.