Jag har fått en hel del frågor om ACE: s personliga fitnessinstruktörsexamen. Eftersom många av de bekymmer är liknande använder jag detta publicering för att ta itu med allt på en gång. Jag tog precis examen torsdag så jag kommer också att lägga till lite information som jag tänker på det faktiska testet också.

Varför valde du ACE över NASM eller AFAA eller …?
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren såväl som entreprenörs spill tricks såväl som bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det belöningslåt när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
06:12

leva
00:00
08:21
06:05

Jag tänker på när jag först började undersöka studier om personliga utbildningar som jag tillbringade timmar såväl som timmar och tittade på de officiella företagens webbplatser, akademiska material, support, kostnad, andra certifieringar …

Jag valde på ess för:

Jag kände att de var en pålitlig organisation baserad på mina jämförelser.

De hade ett starkt akademiskt materialpaket på internetverktygen samt telefonstöd.

De erbjuder gruppkondition, viktadministration såväl som andra certifieringar som på samma Olympique Marseille Tröja sätt är räntesats för mig på lång sikt

De är något lokala. Verksamheten finns i San Diego såväl som jag gillade det. Räknas detta som “köp lokalt”?

Så jag kanske ropar “Ace in Your Face !!!” Som volleybollskvinnorna som används för att uppträda på gymnasiet.

Vilka material tror du att någon studerar för ACE Personal Fitness Instructor -ackrediteringsbehov?

De två många väsentliga materialstyckena är ACE: s personliga fitnessinstruktörshandbok samt det skriftliga simuleringsexemplet. I huvudsak allt från testet kommer från handboken såväl som den skriftliga simuleringen är också 25% av betyget.

Allt annat är valfritt. För att vara ärlig använde jag ingen typ av de andra sakerna utom flashcards. Förutom verkligen använde jag bara flashcards för att hålla mig affär på långa promenader eftersom jag inte har några vänner.

Vad planerar du att göra med din ackreditering nu?

Jag har en examen i kommunikation och är författare. Jag tänker på mitt 8-5 yrke att skriva. Men jag kommer snart att börja coacha en löpande grupp efter timmar och på helgerna.

Jag är glad över att ha ackreditering så jag är en mycket mer informerad löpande tränare såväl som en hälsosam levande bloggare. Jag har några koncept på var vi ska gå härifrån, men du måste hålla dig runt för att upptäcka

Saker jag tänker på från tentamen:

Vet vad aktin såväl som myosin är

Det fanns några problem med att förvänta sig kunder. (En förväntande kvinnas temperatur borde inte överträffa 100 grader.)

Vilken muskelmassa är adduktion i en specifik Everton FC Tröja övning. (Har helt fel jag är säker.)

Beräkna exakt hur lång tid det kommer att ta någon att gå ner i vikten i x veckor om de går 3 dagar. (Något därtill.)

Näringsetikett med information tillhandahålls såväl som du bör bestämma exakt hur många kalorier från fett. (Matematiken är verkligen verkligen grundläggande och de ger dig skrappapper.)

Konstigt oro för din klient som vill träffa ytterligare en fitnessinstruktör på ditt fitnesscenter och exakt hur man hanterar det?

Äta tillstånd Fråga: En kvinnlig klient (hennes statistik tillhandahålls liksom hon är typisk vikt) som vill gå ner i vikt. exakt hur hanterar du?

När ska man hänvisa någon till en RD eller läkare

Hoppas det hjälper! Om du har fler frågor, känn dig helt maila mig.

Lunchen är olycklig ser ut, hur anmärkningsvärd smakande. Jag hade rester av sallad från igår kväll samt valde att lägga till kikärter, deli kalkon, TJs jordnötssås samt jordnötter till blandningen för att göra det till en måltid. Det här är efter blandning, så det är en röra.

Jag har sagt det tidigare så bra som jag kommer att säga det igen, det här är min föredragna TJs produkt!

Serveras Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja med druvor såväl som för att jag gillar att hålla det äkta här, ska jag erkänna att jag åt många smutsiga druvor på körningen hem. Om jag dör av “smutsig druvsjukdom” kommer jag att vila i fred och förstå att det var helt värt det.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

StiftDela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, förslag på sommaren löpning samt mer!

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, förslag på sommaren löpning samt mer!

Kör mat fysisk kondition intuitiv ätproblem och svar. Förslag för sommaren som går, vad du ska göra om du är deprimerad och

allra första halvmaratonförslag och mycket mer frågor och svar från april

allra första halvmaratonförslag och mycket mer frågor och svar från april

nya problem och svar. Mycket första halvmaratonförslag – sista minuten före loppet. Mina föredragna citat från såväl böcker som

Exakt hur man stoppar en dålig praxishack – 126

Exakt hur man stoppar en dålig praxishack – 126

Teknik för att sluta äta, binge äta eller en dålig vana. det allra bästa intuitiva matförslaget för att hjälpa dig att dike dietplanen a

Race Day Morning Prep samt checklista utskrivbar helt gratis pdf

Race Day Morning Prep samt checklista utskrivbar helt gratis pdf

Exakt hur du förbereder dig för din tävlingslista och förslag på morgonen på körningen. Vad jag gör såväl som att äta innan ett halvt maraton. Ha

Jag fick en testvideo för covid-19

Jag fick en testvideo för covid-19

Hej! Här är en snabb video av min erfarenhet av att ta Covid-19-testet samt Bens erfarenhet av att ta Covid-19 Fast Test.

Ändra tisdagsledare innan du jämför

Ändra tisdagsledare innan du jämför

Påminnelse: Min förändring tog år. Tänk på att innan du jämför dig med mig eller någon annan. Jag började runnin

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.