Har du någonsin haft en Elote? Det är troligt att Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja du har haft en Elote men har du haft en mexikansk stil?

Elote är en mexikansk majs på kolven, många av tiden är det gatamat. Att växa upp “Elote Man” skulle komma runt mitt samhälle och driva en vagn. Han skulle ha ett horn när han gick förbi såväl som om du var på humör för en välsmakande varm majs skulle du få några dollar och springa ut för att stoppa honom.
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren såväl som entreprenörs spill tricks såväl som bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det bonuserbjudande när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
American Dirt Book Review
12:07

leva
00:00
08:21
06:05

Sedan skulle han få en majs från en stor ångkruka, genomtränga en pinne med botten samt slatera den med smör, mayo, ost och chili. Han skulle överlämna denna enorma majs på kolven täckt av alla dessa välsmakande smaker med en servett såväl som det var dags att gräva in!

Det är underbart såväl som otrevligt och läckert.

Elote -killen kommer fortfarande runt, men inte så ofta nu. Jag tror att han breddat sitt område så att han inte kan slå upp varje samhälle varje dag. Så när jag hör hornet (eller klockan) handlar jag om det!

Eftersom jag inte kan förutse när en slumpmässig Elote -kille kommer att komma såväl som jag på samma sätt inte kan se om han någonsin träffar ditt block sätter jag ihop detta Elote -påverkade recept för att få min reparation och dela smaken med dig.

Detta recept kan serveras kyld / rymdtemperatur utan osten på toppen, men som hjälper till att ta den till nästa nivå samt kompensera för sanningen att det inte är färskt bäst framför dig för $ 1,50.

Jag arbetar med Goya och Imusa på den här publiceringen för att hjälpa till att fira Hispanic Heritage Month. Jag använder deras produkter i huset hela tiden så när de kontaktade mig var jag stolt över att vidarebefordra det till dig! Verksamheten har samlats för att fira denna månad, dela recept samt ge en RER -besökare en tortilla varmare samt receptbok. Gå in i kommentarerna nedan.

Lätt mexikansk majsdip

Ingredienser:

2 burkar av majs, dränerade (jag använde den typen med paprika i den)

.5 kopp gräddfil eller grekisk yoghurt

.5 kopp majonnäs

4 oz kan tärna miljövänliga chili

5 oz. Cotijaost, smulad

1 tb. vitlökspulver

.5 – 1 TB chilipulver (efter smak)

salt peppar

Cholula varm sås efter smak – jag lade till några enorma stänk

3/4 kopp strimlad skarp cheddar

Vägbeskrivning:

Kombinera alla komponenter utom strimlade cheddar. Blanda noggrant. Låt ställa in kylskåp i några timmar eller över natten (valfritt steg). Häll i en bakform. Topp med strimlad ost såväl som baka vid 350 grader upp tills de är uppvärmda med såväl som ost smälts.

Servera med chips, tortillor, hunks av välsmakande bröd …

Jag blandar alla komponenter såväl som sedan smuldrade Cotija såväl som blandad igen. Detta hindrar dig från att behöva smula osten och smutsiga en maträtt till.

Du kan lägga detta i en bakform, toppa med ost och baka för att servera bäst bort.

Men jag tror att smakerna kommer ut så mycket mycket bättre om du låter det vara lite. Detta är en fantastisk make framåt måltid för BBQ: er eller fester.

Njut av!

Imusa såväl som Goya Giveaway [stängd]

GOYA såväl som Imusa tillhandahåller en RER -besökare en tortilla varmare och receptbok.

Du kan inspektera Imusas köksprodukter på deras webbplats samt följa dem på Facebook / Twitter / Instagram

Du kan inspektera Goyas livsmedelsprodukter på deras webbplats samt följa dem på Facebook / Twitter / Instagram

För att gå Gamba Osaka Tröja in i Giveaway: Lämna en kommentar till det här inlägget. Tillgänglig för invånare i USA. stänger 10/25/16 12am PST.

Fråga: Har du någonsin haft en elote i mexikansk stil?

Får du (skulle du) få det med vad som helst eller undvika chili?

Friskrivningsklausul: Pris som erbjuds av Goya och Imusa eftersom detta publicerar SSC Napoli Tröja är i samarbete med dem. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

123Save

Delning är omtänksam!

123
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sigPost

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Lätt proteinpackat spenatdiprecept

Lätt proteinpackat spenatdiprecept

Lätt spenatkonstanskapsrecept tillverkat i den tröga spisen. Denna enkla aptitretare är full av friska näringsrittenter från V

Enkelt miljövänligt chile queso-recept

Enkelt miljövänligt chile queso-recept

Snabbt såväl som enkelt queso -recept. Fantastisk potluck eller grupp aptitretare. Exakt hur man gör miljövänlig chile queso-dopp. mexikansk mat

Elote recept-lätt mexikansk gata majs hemma

Elote recept-lätt mexikansk gata majs hemma

Elote Recept – Enkelt mexikanskt gatukornrecept med spansktalande osttoppning. Prova detta friska handtag en traditionell mexikansk

hälsosamma såväl som enkelt mexikanska matrecept

hälsosamma såväl som enkelt mexikanska matrecept

Hallå! Hur är läget? Kör du eller tävlar i helgen? Äter du? Mexikansk mat?? Tja om du gillar mexikaner

Enkel choklad chia pudding-3-komponentrecept

Enkel choklad chia pudding-3-komponentrecept

Enkel choklad chia pudding 3 komponentrecept. Snabb chokladpudding med chiafrön såväl som chokladmjölk. protein PAC

Enkelt datumskakningsrecept

Enkelt datumskakningsrecept

Kaliforniens datum skakningsrecept hälsosam uppdatering! Enkel såväl som lätt version av de traditionella Kaliforniens datumskakningar nära Palm Spri

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.