att hitta tid att göra en fullständig träning dagligen kan vara tufft. Håll dig i bättre form genom att komma på fötterna mycket oftare med dessa grundläggande små livshackar.

1. Drick upp

Att smutta vatten under dagen håller dig hydratiserad och skapar mini-breaks. Duschrumstopp, någon?

2. Utforska byggnaden

Gå till duschrummet på andra sidan golvet. Medan du är uppe kan det lika gärna få några extra steg!

3. Parkera långt borta (eller gå av tidigt)

Välj platsen som är längst från byggnaden. Kör inte? Gå av bussen eller tunnelbanan ett stopp tidigt och gå resten av vägen in i arbetet.

4. Hoppa över hissen

Att välja att ta trappan, istället för en hiss eller rulltrappor, är bra för ditt hjärta … och ben, lungor, kärna, etc.!

5. Pumpa benen

Rida din cykel när det är möjligt. Den skarpa fallluften är bäst för en lång resa på två hjul.

6. Arbeta dina väskor

Tänk på din handväska eller shoppingväska som en hantel och gör bicep -lockar med en arm när du går genom köpcentret. Efter några reps, växla sidor.

7. Surf kollektivtrafik

När du är säker och lämplig, försök att stå medan AZ Alkmaar Tröja du åker bussen eller tåget. När nästa stopp närmar sig, slipar fötterna, böj försiktigt knäna och engagera din abs för att hålla sig upprätt i en surfers inställning.

8. Gå och prata

Istället för att sitta vid skrivbordet doodling, gå upp och promenera runt medan du chattar i telefonen.

9. Gör ett vandringsmöte

Istället för att sitta i konferensrummet, ta din nästa brainstorm -session för en snurr runt kvarteret. Att ta in landskapet medan du deltar i konversation kan förstärka din inspiration.

10. Squat medan du handlar

Förvandla livsmedelsbutiken till ett gym. Gör några kalvhöjningar för att nå något på den övre hyllan och prova några knäböj eller lungor medan du styr din kundvagn ner i gången. Om någon person ger dig en udda blick, bjud in dem att gå med.

11. Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja Fit i tränare

Du kan bryta en svett när som helst, var som helst med Fitbit Coach.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, Japans herrlandslag i fotboll Tröja tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.