202 till 212 samt under att hålla uppdelningen intakt såväl som bredare
av Joe Pietaro

Det kan ha verkat som en formalitet som ett IFBB -memo daterat 10 maj 2011. Atalanta BC Tröja Det läste:

Till: Alla IFBB Expert League manliga kroppsbyggare
Från: IFBB Expert League

Vänligen rekommenderas att 202-kg såväl som under klassificering ändras till 212 kg såväl som under. Denna modifiering kommer att påverka Sacramento Pro den 5 november 2011.

Kort såväl som till punkten, men detta kan ha en enorm inverkan på framtiden för inte bara den lättare klassen, men mäns öppna också. Konkurrenter som var på bubblan att göra 202 kan nu bevara en större kropp och fortfarande gå head-to-head med sådana som Kevin English och David Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja Henry. När Eduardo Correa såväl som Seth Feroce båda avslöjade att de menade att flytta lika mycket som den öppna klassen, var det en klok flytt av IFBB att hålla några av de framstående namnen tillbaka på 202/212.

Detta öppnar också dörren Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja för någon som Hidetada Yamagishi, som har gjort ganska bra för sig själv i det fria men har en utveckling som kan dominera som 212 konkurrent. Särskilt i de stora showen i kalendern har Hide’s Diminutive Statur arbetat mot honom. Det kan behöva honom att tänka på detta drag.

De 202 såväl som under kommer fortfarande att påverka vid Olympia, men landskapet kommer att se en hel del mycket annorlunda i november.

Leave a Reply

Your email address will not be published.