Jag kommer aldrig att vara den typ av person som avvisar en inbjudan för att tillfredsställa med mina flickvänner i glad timme. Det är den allra bästa metoden att komma ikapp med vad som händer i allas liv! Men jag vill inte på AS Monaco Tröja samma sätt kasta mitt hälsosamma livsstil ut genom fönstret bara eftersom jag är i en bar. Här är exakt hur jag kommer runt alla blandade drycker med hög kalori såväl som stekt barbitar tilltalar mig under glad timme.

Julianne Houghs tekniker för en hälsosammare glad timme

Överdriv inte det på barbitar. Här är saken, om jag visar lika mycket som en bar som svälter, finns det ingen metod som jag avvisar de tryffelfries eller nachos. Det är därför jag alltid ser till att jag äter något innan jag går ut genom dörren för att tillfredsställa mina vänner – lite protein Kanadas herrlandslag i fotboll Tröja går en lång metod för att hålla mig nöjd. Förutom om jag vill ha ett mellanmål medan jag är där letar jag efter saker på menyn som grillade spett eller grönsaker med hummus eller guacamole (även om det anger att dessa dopp inkluderar chips, begär skurna grönsaker istället).

Använd glad timme som en anledning att hålla sig i rörelse. Jag försöker att inte glida in i en monter och stanna där – istället tror jag på exakt hur jag kan fånga i några steg i baren. Jag har taxin som minskar mig från några kvarter från baren och går resten av Irans herrlandslag i fotboll Tröja vägen, ta trappan om jag har alternativet, samt alltid erbjuda att vara den som går lika mycket som baren för att få Håll någon en drink. I slutet av natten inspekterar jag min Fitbit Flex 2 och är alltid chockad över exakt hur många steg jag fick.

Gå med en lågkalcocktail. Såvida det inte är ett speciellt tillfälle, försöker jag att inte köpa otroligt underbara drycker. Jag skulle hellre smutta på ett glas vitt vin eller, om jag längtar efter en blandad drink, något som en vodka soda med lime. Jag gillar också de nya alkoholistiska seltzers som var någonstans plötsligt!

Alltid dubbelnäve med vatten. Det är svårt att inte vilja fortsätta att smutta på något i en bar, så jag går alltid cocktail, vatten, cocktail, vatten. Den här metoden jag pacerar mig själv och håller dig hydratiserad, vilket är något jag regelbundet försöker bli mycket bättre på (det är bra för din hud, energi, matsmältning samt mer). Denna metod hjälper också till att spara lite pengar, med tanke på att du slutar beställa färre dyra drycker på detta sätt!

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Julianne Hough

Fitbit-ambassadör Julianne Hough är en dansare, sångare, skådespelerska samt all-round entusiast i livet. Hon är en två gånger Dancing With the Stars Champion, samt har spelat i filmer som Footloose, Rock of Ages, Risk-Free Haven samt Fox Television online musikaliska sändningsfett! träffa. Hennes entusiasm sprider glädje, kärlek och vänlighet. Hon bor i LA med sina två hundar, Lexi och Harley.

Leave a Reply

Your email address will not be published.