Igår tillbringade jag hela tiden på att gå runt Natural Products Expo West på jakten på nya, hälsosamma och välsmakande val att dela på rer.

Det här är inte nytt, men jag gräver ganska den absurda mängden yoghurt i denna “fem pund” som Chobani -repet kallade det.
Mina senaste videor

High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb utvärdering av den nya memoaren av en medicineringsberoende dubbla liv. Kolla in av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
American Dirt Book Review
12:07

leva
00:00
08:21
06:12

Men det här. Detta kan ändra mitt liv:

(Mer om Expo West nästa vecka efter att jag avvecklas från maraton!)

Efter Expo tappade jag Los Angeles fredag ​​kväll webbtrafik samt knappt knappt knappt gjorde det i tid att tillfredsställa alla för ett Pre-La Marathon VIP-parti.

Vi tog en enorm firande buss. Det var kul!

Vi online i en värld CF Monterrey Tröja utan kan inte. Skicka vidare.

Det var drycker involverade. Måste vara hydratiserad!

Jag sov och drömde om La Marathon …

… liksom vaknade i morse till denna åsikt!

Havet vinkade mig så jag tog en promenad till Santa Monica Pier. Det är oerhört nära – mindre än en halv mil bort.

Jag höll det kort eftersom jag var tvungen att vara tillbaka klockan 8 för en skakning före loppet med instruktören Andrew Kastor, Deena Kastor, Ryan Hall samt resten av det löpande bloggförfattaren.

Totempolen var vår tur runt punkt.

Deena Kastor uppgav att du måste springa runt det eller så får du inte lyckan! Jag måste ha kört runt det 26 gånger !!

Ser ut som PavementRunner är förberedd för en PR imorgon, tror du inte?!

Uppenbarligen föredrar detta foto att vara på sidan eller Brian vill lägga mig … (Jag försökte reparera det såväl som av någon anledning att Världsmästerskapet i fotboll Tröja det inte kommer!)

Det var en kort körning på 3 mil, bara tillräckligt för att skaka ut den lite före den långa loppet imorgon. Men det var varmt.

Vi kommenterade alla på väderförhållandet som förväntas vara över 80 grader.

Tränaren Kastor tog hand om det i vår post-chatt nedan.

Efter körningen tyckte vi om frukost utanför. Vi är motiverade till kolhydratbelastning. Ja tack!

Efter frukostinstruktör Kastor tillhandahöll oss några sista minuters idéer till Los Angeles Marathon …

La Marathon Race Day Tips:

1. Avstå från att göra något nytt på tävlingsdagen !!

Ja, instruktör Kastor ledde med den här idén som jag har visat dig tidigare. Även om det är tilltalande att få något ljust såväl som glänsande såväl som nytt för loppet på Expo – använd inte det för loppet om det inte är något du redan har använt för.

2. På grund av vädret, tänk på att ändra dina mål.

Loppet kommer att bli hett så att du kanske vill justera dina mål. Han föreslog att han kanske skulle lägga till 10 till 15 sekunder per mil.

Detta är utan tvekan bara ett mildt förslag, men det är ett stort att hålla i baksidan av ditt sinne om tävlingsdagstemperaturerna verkligen är svåra på din kropp.

3. Beror på avsmalningen.

Du lägger in arbetet. Han delade en berättelse om Deena Kastor som inte kände sig beredd veckan innan hon bröt den amerikanska skivan. Hon gungade den trots att hon inte var helt säker på att hon kanske skulle hålla hastigheten bara en vecka innan.

4. Vila, sparka tillbaka såväl som bränsle.

Ta det enkelt innan loppet. Jag förstår att jag blir orolig innan ett lopp, men detta är en tid att vila och bli beredd att köra ett starkt lopp. Tro på det som att lagra den energin för att släppa loss på tävlingsdagen!

5. Föreställ dig det.

Tänk dig själv som kör ett starkt lopp och korsar ytlinjen känns bra! Loppet slutar i Santa Monica bredvid stranden. Föreställ dig Stilla havet som drar dig mot det. När du blir bättre till havet (och milen kryssar högre såväl som högre) använder detta foto i ditt huvud för att vägleda dig till mål.

Jag pratade också med Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja Ryan Hall efter frukosten. Jag är ett stort fan såväl som exakt hur han också delar sin tro. Han sade att hans pappa gav honom det allra bästa rådet, “Om det inte är kul är det inte värt det.” Vi gör detta eftersom det är kul. Visst tränar vi såväl som att njuta av vår näring och göra alla dessa andra saker så det kommer att vara mycket roligare – men det är tänkt att vara kul när du ställer in Marathon Morning.

Precis!

Relaterat: En dag vill jag springa över USA. Måste jag göra Santa Monica Pier till mitt allra första eller sista stopp ???

Det här fotot är från min promenad på piren i morse !!

Fråga: När jag springer över hela landet … måste Santa Monica vara startlinjen eller ytlinjen ??

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sigTweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.