Hej! Hur mår du? Jag är antingen oerhört bra eller otroligt dålig idag. Bra inte riktigt, jag är bara den vanliga. Men idag var full av UPS och en mindre ner så jag delar höjder och lågheter …

Låt oss först prata om igår kväll. Jag tittade på RHOC och tweetade (och äta ett mellanmål och inspektera e -post). OC Housewives var i Irland och Tamra gör en fitnesstävling så hon frågade var Hotel Fitness Center var idealisk bort. Shannon sa: “Hon vill veta var fitnesscentret är, jag vill veta var baren är …”
Mina senaste videor

Oortodox Book och Netflix Review
Granskning av Book & Netflix -serien – Unorthodox. En bra lyssning – bok, podcast och visuell njutning granskning serie.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 28 sekunder

Bredvid
Golden Retriever tar inte sina piller!
02:19

leva
00:00
08:21
07:28

Och jag var tvungen att låta henne veta att hon var mitt andedjur så jag tweetade på SC Braga Tröja henne och hon svarade !!! BRA!!

I går kväll dök Ben upp med mycket kinesisk mat. Han har ingen aning om hur mycket att beställa men det indikerar mycket mer för mig !! BRA!!

I morse träffade jag vägen för min första körning med tanke på att Long Beach Marathon. Jag tog på måndag och känner mig inte öm så jag gjorde 6 mil för att skaka ut det och se hur jag återhämtar mig. Det kändes bra! BRA!!

Vädret är perfektion för att springa på morgonen! Gud välsigne Socal.

Sedan gick jag hem för att bli redo för min dag. Jag använde mina heta rullar för att göra mitt hår otroligt snabbt, kastade på lite kosmetika och några bekväma kläder. Jag är oerhört glad över hur rullarna krullar mitt hår med noll ansträngning – nu måste jag bara ta reda på hur man får det att stanna. BRA!!

Den ena inte så stora delen av min dag var min uppföljning av läkare.

Hypokondriac i mig gillar normalt att gå till läkaren och fråga henne 22 oro över allt och allt jag tror kan vara den minsta biten “av” med mig. Men Gyno -besök finns inte exakt på min lista över topp 50 roliga saker att göra när du är uttråkad. (Jag vet ingenting på ungefär en vecka eller två.)

Jag tar C -vitamin och folsyra för att bekämpa AC Milan Tröja alla dåliga celler som hänger runt. Jag handlar om att använda läkare / konventionell medicin och naturliga alternativ som tillskott och mat för att bli friska.

Men dagen visade sig ganska bra för lite efter att jag satte mig i doktorns väntrum gick ett par in med en guidehund, Fremont. Han och jag slutade vara BFFS omedelbart. Jag tillbringade hela resten av tiden på att vänta och bli kär i honom och frågade paret 101 oro över honom.

Allvarligt, nu när jag tänker på det – är jag konstig.

Jag frågade om hur han var som valp, som namngav honom, varför han fick namnet det, om US Sassuolo Tröja de har andra husdjur hemma, hans ålder, hur ungdomar gillar honom, vad folk frågar, om han någonsin varit på ett plan … och mer !

(För de som inte vet att Fremont är en stad i Kalifornien nära San Francisco så jag undrade om de var därifrån.)

Jag frågade om jag kunde ta en bild av honom, men åtminstone slutade jag innan jag gick på marken och tog en selfie med sig. Jag tänkte dock på det.

Jag har alltid Allllways gillade laboratorier. Och jag har tänkt på att främja en guide husdjurshund tidigare. Det skulle vara svårt att släppa dem när det är dags att hitta ett evigt hem för dem, men det är så bra och de är så bra hundar. I alla fall. Fremont var bäst.

Fråga: Om du kunde ha någon individ i världen tweeta dig – vem skulle du vilja ha?

Jag: Fremont.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.