Hej från tvättomaten. Efter maraton bröt min tvättmaskin helt såväl som det är en lång historia inklusive några skadade slangar.

Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 om Monica Lewinsky samt avsnittet i juli 2018 om Conan Chelsea FC Tröja O’Brien samt hertuginnan av York Fergie. fascinerande grejer!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsuttalande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har ändrats lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
4 minuters stående kärnträning för löpare
04:31

leva
00:00
08:21
07:26

Åh, nämnde jag att jag hade en stor resa som kommer upp och borde göra 100 andra saker?! I alla fall. Jag får det att fungera. allra första världsfrågor till max.

I morse sprang jag Camarillo Marathon i … Du gissade det Camarillo, CA.

Det är norr om LA såväl som lite av en körning, men det SSC Napoli Tröja finns race morgonpaketupphämtning så jag behövde inte gå tillbaka såväl som fram.

Konstnären förstod tidigare när Skinnynner gick med mig för tillfället. Jag tror att hon kommer att vänja mig på Facebook eftersom jag pressade henne att köra det här loppet så bra som det var super blåsigt (precis som hon varnade mig för ett liknande lopp).

Det är bara två saker du kräver att förstå om detta lopp …

PLATT.

BLÅSIGT.

Båda i alla mössor eftersom jag skriker det!

Detta är det plattaste programmet jag någonsin har kört. Det finns bara två små överliggande pass som du kör upp så bra som de inte är branta eller höga alls. (Det är exakt samma två gånger för hela maraton.)

Detta var också mest vind jag någonsin har kört mot. Det var komiskt exakt hur blåsigt det var ibland. Vid ett tillfälle slog den blåsiga nästan en vattenkopp ur mina händer. Jag kände att jag kör på plats ibland.

Men jag pressade igenom. Huvudsakligen sedan jag var tvungen att … Reese var tvungen att besöka klockan 11:30 så jag kunde inte krypa till mål. Förutom Reese tog de allra bästa tävlingsbilderna av mig så jag är skyldig henne …

Camarillo Marathon uppträdde 3:50:35

Det var en extremt liten ras, så det fanns inte mycket publikstöd. Volontärerna var dock ytterligare trevliga. Förutom igen var det platt. Det är min favorit.

Min föredragna melodi av loppet var ett nytt tillägg till min spellista. Jag tänkte slumpmässigt på att jag önskade det igår kväll. SR hade aldrig hört det tidigare sedan hon bor under en Alaskan -rock.

SR-loppet såväl som jag slår upp tåget eftersom vi gillar att äta färskt. Vi pratade om exakt hur vi är supertäta med Jared Train -killen så bra som vi alla borde få lunch igen snart.

Sedan kom jag hus och åt en halv burk med Nutella. (Det var en del av en julklapp och fantastisk.)

Fråga: Vad hade du till lunch idag?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Skulle du sträcka eller skum rulla efter en körning såväl som OC Half Marathon Recap Podcast 79

Skulle du sträcka eller skum rulla efter en körning såväl som OC Half Marathon Recap Podcast 79

OC Half Marathon -resultat samt sammanfattning. Tips om tävlingsdagar samt utvärdering av kursen. liksom skumrullning kontra stretching – vilket är b

AFC Half Marathon Race Recap såväl som foton

AFC Half Marathon Race Recap såväl som fotonAmerica’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race -resultat samt sammanfattning. Club America Tröja AFC halvmaratonfoton. Körs i

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap samt granskning. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Program samt tävlingsutvärdering samt tips för

Surf City Half Marathon -resultat samt sammanfattning

Surf City Half Marathon -resultat samt sammanfattning

Surf City Marathon samt halva maratonresultat samt sammanfattning. Bilder såväl som kul från halvmaratonkörningen i Huntington Beach

Vin såväl som Dine Half Marathon Race Recap

Vin såväl som Dine Half Marathon Race Recap

Kör Disney Half Marathon Race Recap. Vin såväl som Dine Half Marathon 2021 Tips -tekniker samt utvärdering av 13,1 milen

Revel Marathon-Big Bear Race-resultat och sammanfattning

Revel Marathon-Big Bear Race-resultat och sammanfattning

Revel Run Race Series Marathon enorma Bear Race Recap samt topp 10 -listan. De allra bästa milen av Revel enorma björn och springa med min

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.