Hej! Exakt hur var din helg? Gruvan var full av massor av löpning såväl som mat såväl som glitter. Jag körde Rock Club America Tröja Urawa Red Diamonds Tröja n Roll Los Angeles Half Marathon igår morgon och kan ha använt en hel del av det. Jag kommer att dela min race -sammanfattning såväl som bilder nästa, men jag ville publicera några av helgens kul först. (Kolla in Instagram för foton om du vill se varför jag använde glitter.)

Först. Jag konsumeras med druvor. Jag köper dem varje dag. Sedan äter jag dem alla och går till butiken och köper mer. Varje dag. Obs: Mattan rullas upp eftersom jag gjorde en 21 -dagars reparation och alltid rullar ut det från metoden för att göra utrymme.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Day 3. Running Journal Inspect In with Run Eat Repeat

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
4 minuters underkroppsträning för löpare
04:49

leva
00:00
08:21
00:51

Jag slog upp RNR LA Half Marathon Expo fredag. Jag gick tidigt för att försöka och slå Los Angeles -trafiken. Den kinda sorta arbetade genom att det bara tog 1,75 timmar att gå 40 mil istället för 3 timmar.

Jag packade ett mellanmål för resan …

Rock N Roll Los Angeles Expo var fortfarande ganska tom när jag kom dit så jag gjorde en snabb promenad runt men försökte fastna ut före rusningstiden på fredagskvällen.

Jag gick ut på fredagskvällen och upptäckte mig själv i en munkbutik mitt på natten. Konstigt exakt hur det hände.

Men munkar var så färska! Mannen doppade chokladerna bäst när jag gick in! Det var magiskt.

Lördag morgon sprang jag 10 mil vid 8:36 takt. Det var trögt att gå ut och snabbare att åka hem igen. Vädertillståndet var helt fantastiskt för en körning såväl som jag ville göra mer, men klippte det vid 10 sedan jag hade 13.1 nästa dag.

Efter min körning tog jag en promenad med Ben för att få kaffe. Han får alltid lite sorta bakverk när vi går. Den dagen var det kaffekaka såväl som en äpple -tårta. Lyckligtvis är ingen av dessa verkligen mitt sylt så jag hade en bit och smuttade mitt te. (Jag hade redan kaffe innan min körning.)

(Sidanmärkning: Det här är en mycket intuitiv ätminnelse. Jag gillar munkar och åt en munk kvällen innan. Eftersom jag inte avvisar mig själv godkände det enkelt att undvika ett bakverk som jag inte riktigt gillar.)

Jag såg denna Kim Kardashian Workout DVD i 99 Cent -butiken. Jag tänkte på att få det eftersom jag vill ha en Kim K. Bootie, men jag har inte en DVD -spelare och är ganska nöjd med min strandkropp på begäran.

Det var vackert på lördagen och lite dyster på söndagen.

Efter loppet tillbringade jag lång tid hos min förälders hem och sedan gick till Chuck Eost för min systerdotter födelsedag. Hon har en bedårande dräkt, men var inte riktigt på humör att bära den. Jag hade dock mycket kul att spela spelen med henne.

Helgens stora finale var Sizzler. Jag var så hungrig vid middagstid och längtan efter den mest legendariska salladen! Jag gjorde Valencia Tröja en enorm med massor av hårtkokt ägg. Med Menudo på sidan eftersom det är exakt hur vi gör det.

*** Stack på milen börjar imorgon. indikation här uppe! ***

Fråga: Vad var det allra bästa du gjorde eller åt eller såg i helgen?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.