Jag insåg just idag är skattedagen såväl som ung pojke gjorde jag beskattad …

Låt mig släppa in ett inre skämt – när vi får ett platt däck, slumpmässig biljett/fin, galna littkostnader Ben telefon kallar det en “gudskatt”. Det finns inget rim eller anledning, bara betala det såväl som omlokalisering på. (Även när jag tar bitar av någons mat i vissa fall ringer jag SS Lazio Tröja det till en “monica skatt!”)
Mina senaste videor

Marathon Training Day 6
Marathon Training Day 6. Running Blog -uppdatering.

Fler videor

0 sekunder av 1 Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja minut, 19 sekunder

Bredvid
Körförslag förblir friskt under Covid19 -utbrottet
02:25

leva
00:00
08:21
01:19

First Vegas fick en kamp och samlade $ 400 i veterinärräkningar. Sedan bröt jag min tand och kommer att ha en rotkanal på $ 950 i morgon.

I morse snubblade jag över min bärbara dator och den krossade till marken. Den är död. Jag har inte min svåra enhet säkerhetskopierad …

Jag lurade ut och försökte telefonsamtal Ben, men han svarade inte. Jag valde att välja min körning ändå, eftersom det inte var något jag kanske skulle göra bäst för att reparera det.

Sedan blev jag stickad av ett bi på mil 5. På min en av mina hakar. Jag kan inte göra det här. Jag försökte ta ett foto av stingerstycket vänster …

Det var när jag tappade det. Jag försökte ringa samtal Ben igen, inget svar. Så jag ringde mitt syskon Michael (inte Matt som han skulle vara i mitten av 4: e klassens historia eller något) Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja samt började ballera. Inte balling så här …

Balling som detta (men ännu värre eftersom jag är en grov crier): Ja.

Jag grät ut det och insåg att jag var 5 mil från huset och vände tillbaka. Jag slutade med att springa 9 samt promenerade 1 för att gå ner.

När jag kom tillbaka var jag väldigt törstig och utarmad av all energi. Jag förtärde en mango såväl som sedan drack en smoothie.

Ben hade en dålig dag och valde slumpmässigt att hitta hus till lunch. Vi pratade lite så bra som nu känner jag mig lite bättre. Jag är säker på att chips hjälpte … wow. Var det inte det mest deprimerande inlägget? Förlåt.

Hur som helst, nu skurar jag på webben för en prisvärd bärbar dator. Jag förstår att det inte är slutet på världen, men tidpunkten för vad som inte hjälper.

Mina minst föredragna meddelanden är viktiga, så låt oss sluta på en nöjd anteckning …

www.nataliedee.com

Glada tankar:

Det är vår!

Jag online i Kalifornien med en man som vaggar!

Jag hade någon att ringa när det gick neråt!

Jag gillar dietplan Dr. Pepper! Mycket! (Slumpmässigt, jag vet)

Jag har massor av mediciner sedan skadad tand!

Det är fredag ​​såväl som jag åker till Vegas på söndag !!!

Fråga: Dela några nöjda tankar!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.