av Ethan Evers

(NaturalNews) Så få som en dietplan Soda varje dag kan öka faran för leukemi hos såväl kille, såväl som för flera myelom samt icke-Hodgkin-lymfom hos män, enligt nya resultat från de längsta körningen som körs någonsin Forskningsstudie om aspartam som cancerframkallande hos människor. Det är viktigt att detta är den mest omfattande, långvariga forskningsstudien som någonsin har genomförts i detta ämne, så det har mycket mer vikt än andra tidigare studier som tycktes inte visa någon risk. Förutom oroande kan det också öppna dörren för dessutom liknande fynd på andra cancerformer i framtida studier.

Den mycket omfattande forskningsstudien ännu om aspartam-över två miljoner personår

För denna studie analyserade forskare prospektivt data från sjuksköterskornas hälso- och hälsoforskningsstudie samt hälso- och hälsoexperter uppföljer forskningsstudien under en 22-årsperiod. En övergripande av 77 218 kvinnor såväl som 47 810 kille inkluderades i analysen, CF Monterrey Tröja för totalt 2 278 396 personår med data. Förutom ren storlek är det som gör denna forskningsstudie anmärkningsvärd för andra tidigare studier den grundlighet som aspartamintaget bedömdes. Varannan år fick deltagarna ett djupgående frågeformulär för diet, liksom deras dieter omprövades vart fjärde år. Tidigare studier som inte upptäckte någon länk till cancer undersökte endast deltagarnas aspartamintag vid en tidpunkt, vilket kan vara en stor svaghet som påverkar deras noggrannhet.

En dietplan Soda per dag ökar leukemi, flera Argentinas herrlandslag i fotboll Tröja myelom och icke-Hodgkin-lymfom

De integrerade resultaten från denna nya forskningsstudie visade att bara en 12-fl oz. Kan (355 ml) dietplan Soda varje dag leder till:

– 42 procent högre leukemisk fara hos såväl såväl som kvinnor (poolad analys)
– 102 procent högre flera myelomfaror (endast i kille)
-31 procent högre icke-Hodgkin-lymfomfara (endast i kille)

Dessa resultat baserades på modeller med flera variabla familjemedlemmar, allt i jämförelse med deltagare som inte drack någon dietplan. Det är okänt varför bara killen som dricker högre mängder dietplan soda visade en fara för flera myelom samt icke-Hodgkin-lymfom. Observera att dietplan -soda är den största dietkällan för aspartam (överlägset) i USA. Varje år tar amerikanerna in cirka 5 250 ton aspartam totalt, varav cirka 86 procent (4500 ton) upptäcks i dietplanen.

Bekräftelse av tidigare högkvalitativa forskningsstudier på djur

Denna nya forskningsstudie visar värdet av forskningens höga kvalitet. Många av tidigare studier som visar någon koppling mellan aspartam och cancer har kritiserats för att ha varit lika kort i varaktighet och liksom felaktig när det gäller att bedöma långvarigt aspartam. Denna nya forskningsstudie löser båda dessa frågor. Sanningen att den på samma sätt visar en positiv koppling till cancer får inte överraska, eftersom en tidigare forskningsstudie från Best-In-Class-forskningen gjordes på djur (900 råttor under hela deras naturliga livslängd) visade slående liknande resultat redan 2006: Aspartame väsentligen ökade faran för lymfom såväl som leukemi hos både män såväl som kvinnor. Mycket mer fretting är att följa på megastudi, som startade aspartame exponering av råttorna i fostrets stadium.
Ökat lymfom såväl som leukemiska faror bekräftades, liksom denna gång runt de kvinnliga råttorna visade på samma sätt ökat bröst (bröstkorg) cancerhastigheter. Detta ökar en avgörande fråga: kommer framtida, högsta kvalitetsstudier att upptäcka länkar till de andra cancerformerna i vilka aspartam har varit inblandade (hjärna, bröst, prostata, etc.)?

Det finns nu mycket mer anledning än någonsin att helt förhindra aspartam i vår vardagliga diet. För dem som lockas för att gå tillbaka till sockerhaltiga läsk som ett “friskt” alternativ hade denna forskningsstudie en överraskningsfynd: kille som konsumerar en eller mycket mer socker-sötade Club Tijuana Tröja läsk varje dag såg ett 66 procents uppsving i icke-Hodgkin-lymfom (till och med Värre än för dietplan Soda). Kanske är den hälsosammaste läsken ingen läsk alls.

Källor för det här inlägget inkluderar:

Om författaren:
Ethan Evers är författare till den prisbelönta medicinska thrilleren “The Eden Recept”, där banbrytande forskare bäst är en effektiv, helt naturlig behandling för cancer, bara för att jagas av läkemedelsintressen som kommer att stoppa vid ingenting för att säkra deras 80 miljarder dollar cancermedicinska pengar. Eden -receptet är baserat på den nuvarande vetenskapen och bygger på äkta historiska händelser som sträcker sig tillbaka till början av “kriget mot cancer.” Ethan har en doktorsexamen i begagnad vetenskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.