Idag gick jag en sen morgonkörning i Orange County. Jag har hört fantastiska saker om Newport Back Bay Loop och har bara kört till slingan, men inte hela vägen runt den.

Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Så här gick det och resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
5 minuters körning uppvärmning
05:34

leva
00:00
08:21
05:19

Bobbi bor en och en halv timme inåt landet, men var på väg till OC för lite kul idag. Vi fattade ett beslut att träffas och prova Back Bay Loop i Newport för en körning och lite fångar tid!

Att köra hela slingan är drygt 10 mil, men vi gjorde 7 mil och gick Real Madrid Tröja 1 för att vara fantastiska ner. Vi kör ett lokalt halvmaraton i helgen och ville inte överdriva det!

Idag var underbar! Vi började inte springa förrän klockan 10 och jag var livrädd att det skulle bli för varmt. Tack och lov hindrade en stark havbris från överhettning

7 mil gjort och gjort!

Efter körningen gick vi till det uppenbara valet för lite lunch – Whole Foods! Hela livsmedel på Tustin Marketplace är verkligen den bästa.

Jag gick rakt mot den varma matbaren och fick en mish-mash av en massa saker …

På en bädd av spenat tror jag att det fanns … svampslasagne, pastasallad, ananas stekt ris, söt och sur tofu, en bit butternut squash enchilada och mer. Allt var anmärkningsvärt förutom laxsalladen, kunde ha gjort med det.

Jag fick 2 Zevia Sodas eftersom jag dricker mycket mer än Charlie Sheen i en öppen bar.

Det är redan “sitta utanför” vädret i södra Kalifornien!

Vi satt och pratade länge efter att ha grävt i maten också. Det indikerar att det fanns utrymme för “dessert”. Dagens lunchdessert var en detoxjuice. Okej, så det är inte en gooey chokladchipkaka – men det är fortfarande en behandling för mig!

Nu måste jag verkligen komma i duschen med tanke på att mina kollegor med hela livsmedel styrde sina ekologiska produkter packade vagnar långt borta från mig när jag gick runt i butiken. Feyenoord Tröja Jag trodde att jag skulle passa in med alla håriga benhippier, men tydligen stinker jag för mycket även för dem! Förlåt.

Körningen, lunchen och flickan var så kul idag! Jag älskar att börja veckan på en bra anmärkning som den här

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela Gamba Osaka Tröja med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.