Hallå! Jag fick ögonfransförlängningar idag! Har du provat dem? trodde på att få dem tidigare?

Innan vi pratar om girly grejer, låt oss prata om att springa och äta. samt upprepa.
Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 om Monica Lewinsky samt avsnittet i juli 2018 om Conan O’Brien samt hertuginnan av York Fergie. fascinerande grejer!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsuttalande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har ändrats lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
07:15

leva
00:00
08:21
07:26

I morse gjorde jag 7 mil. Jag är fortfarande inte utnyttjad till uppvärmningarna än. CJ får mig att göra alla dessa slumpmässiga marscher och hoppa över drag. Jag gör dem längs springvägen eller precis utanför vägen vid en park. Det är inte en enorm affär, förutom att det finns människor som går sina hundar eller lever sina liv såväl som det finns det här rödhåriga trick som hoppar över. Jag är helt säker på att det är konstigt. Jaja.

Sedan gjorde jag lite 21 dagars reparation av överkroppen.

Jag hade en stor poäng i butiken 99 cent idag – denna naturdal spannmål. Jag har provat det tidigare och förstår att det är bra! Det här är vanligtvis $ 4 per låda. Bom.

Och igår delade jag en rolig fråga och svar eftersom jag ville chatta med dig.

En av oroen var: “Vilken konstig skicklighet har du?”

Jag kunde inte tro på någonting igår, men jag tänkte bara på min slumpmässiga skicklighet efter middagen ikväll!

Jag kan äta chokladen från alla typer av godis utan att äta insidan av den. Jag har tagit chokladen som täcker snickers barer, Kit-Kats, se godis, chokladtäckta karameller … det är min lil nöjda talang. Jag gjorde det ikväll med den här Godiva Chocolate Bar.

Låt oss nu prata om ögonfransförlängningar och bortse från våra äkta frågor såväl som alla nyheter för lite.

Jag har inte mycket för mig, men jag har långa, tjocka ögonfransar. Ja! Tyvärr är de extremt lätta så utan mascara ser jag ut som en albino -alligator eller något.

Faktiskt foto av mig på morgonen: ”

(källa)

Jag har kämpat med att få ögonfransförlängningar eftersom med mascara är mina fransar dramatiska, så det är en typ av onödig kostnad. Men jag kan inte bara gå utan mascara eftersom jag ser “tvättad ut”. Förutom när jag tog på mig mascara satte jag på andra sminkar såväl som det förvandlas till en hel sak.

I morse fick jag en fullständig uppsättning ögonfransförlängningar. Den allra första applikationen tar cirka 90 minuter. Det är ganska enkelt – du låg bara där med stängda ögon varför Lash Master limmar tjocka, krullade privata fransar på dina egna fransar. Du måste bara hålla dem torra i cirka 24 timmar, lägg inte oljebaserad kosmetikrensare på dem samt försöka att inte få dem fångade på föremål runt hemmet eftersom de är så långa.

Här är min tidigare såväl som efter:

Ingen kosmetik handlar om i någon av dem, men en utan fransar såväl som en med:

Jag är nöjd med resultaten. Den enda nackdelen är att det är svårt att bära eyeliner med ögonfransförlängningar. Du förväntas inte bära vattenbeständig ögonmakeup med det eftersom det är svårt att eliminera den (och kan eliminera fransarna). När jag verkligen använder smink gillar jag att bära eyeliner så jag är inte säker på om jag kommer att undvika det eller försöka använda en icke-vattentät typ och ta av den med en Q-tip eller något. tbd.

Jag trodde på veckans stack på Miles -priset från Nathan idag under min eftermiddagspromenad! Trots att det bara var runt 18.00 var det mycket mörkt. Jag hittade en löpande grupp på vägen med strålkastare såväl som andra reflekterande redskap.

Dessa kikar är igång – är du?

Hög på milens dag 10

Veckans löpande svårigheter sponsras av Nathan. De tillhandahåller bort en SpeedRaw plus vattenbotten samt en neutronavslutningslöpares strålkastare till 7 olika potmerare! Inspektera nedan med din POTM -uppdatering som ska gå in för att vinna.

Följ dem på Twitter på @NathansportsInc för mycket mer information om Runner Security Month samt deras serie med körprodukter.

Lämna en kommentar till denna publicera såväl som du kommer att gå in för att vinna en Nathan -strålkastare samt Argentinas herrlandslag i fotboll Tröja handhållen vattenbott! Stängs imorgon kl 21 PST.

*Använd #Rermiles på socialt nätverk för att dela dina framsteg !!*

Fråga: Vad är din POTM -inspekt i?

Jag: Jag tror att det bara är en enkel skakning på schemat.

Friskrivningsklausul: Nathan erbjuder priserna för denna veckas POTM -utmaning. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Kör på Marco Island Florida 2021

Kör på Marco Island Florida 2021

Var man ska springa på Marco Island Florida. Löpande förslag för resor samt Summertime Beach -resor. Florida TSG 1899 Hoffenheim Tröja Run Blogg och

Miles totalt såväl som finaste februari 2021

Miles totalt såväl som finaste februari 2021

Exakt hur många mil körde du den här månaden? @Runeatreepeat Instagram Story Designmall för löpare. finaste körning såväl som äter för

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, förslag på sommaren löpning samt mer!

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, förslag på sommaren löpning samt mer!

Kör mat fysisk kondition intuitiv ätproblem och svar. Förslag för sommaren som går, vad du ska göra om du är deprimerad och

Exakt hur länge borde din långsiktiga vara såväl som den finaste filmfrågan

Exakt hur länge borde din långsiktiga vara såväl som den finaste filmfrågan

Exakt hur länge borde du vara i en halv maraton? IT Band Sydrome – exakt hur länge tog du av från att springa? RRCA COA

Aldrig har jag någonsin spelat för löpare runda 2

Aldrig har jag någonsin spelat för löpare runda 2

Aldrig har jag någonsin spelat för löpare @Runeatreepeat eftersom jag tog min allra första DNF för Long Beach Marathon Newcastle United Tröja It’s Game Time! H

helgkörning samt äta uppdateringar

helgkörning samt äta uppdateringar

Hallå! Hur är läget? Jag har en snabb sammanfattning av helgens löpning, äter såväl som … upprepar. Åh, liksom jag slutligen Listene

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.