Happy Monday! I går kvälls planer föll helt isär (berättelse för en annan dag), men jag fick titta på Breaking Bad – så det visade sig vara det bästa. Sorta, “För att titta på BB ger mig ångestproblem.

I morse gjorde jag en 7 mil körning. Är du inte säker på om Garmin har rätt eftersom jag slumpmässigt tappade satellitmottagningen lite?
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Athleta Running Gamba Osaka Tröja Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
00:51

Frukost med Sriracha per vanligt. Jag sa till min mamma att jag går igenom en flaska varannan vecka vid denna tidpunkt. Ingen av oss kunde verkligen berätta om jag överdriver.

Från matdjur – 7 saker du förmodligen inte visste om sriracha

Älskar att! Bonus: Jag uttalar det korrekt.

Och fabriken ligger ganska nära min mammas hus så jag kanske bara dyker upp en dag och simmar i den.

RELATERADE: Havremjölets brev till Sriracha

(källa)

Altra Zero Drop Shoes

Förra veckan fick jag ett par Altra Zero Drop Shoes som en del av mitt partnerskap med Runner’s World. Jag driver Runner’s World Half Marathon i Pennsylvania 20 oktober.

Bonus: RW ger RER -läsare en rabatt för 10% rabatt på loppet!

Anmäl dig här:

10% rabatt på hälften: runeatRepeatRwalf
10% rabatt på hat trick: runeatrepeathwhat

Okej. Anmält sig?

Bra. Tillbaka till skorna …

Jag har känt till Altra -skor ett tag nu. Jag är en fan av minimalistiska skor, men har inte provat en “noll droppe” -sko än.

De flesta skor har en högre häl så din kropp går naturligtvis först när du springer för att dra nytta av den kudden. Att köra barfota, utan den kudden skulle göra dig mer benägna att gå på framfoten. (Detta är ett mycket förenklat sätt att förklara det. Det är vetenskap.)

Men jag är inte Tarahuamara tillräckligt för att gå full på barfota, så jag älskar att det här är en sko baserad på den principen.

Jag har Altra “The One” -modellen. Det är superlätt vikt – 6,4 oz, men ger en bra kudde (magi?). Jag älskar att det finns en bred tåbox också.

Mina vanliga skor är redan ganska lätt, så det var inte en svår övergång för mig. Men jag kommer fortfarande att övergå till att använda dem.

Det är mycket viktigt när du AZ Alkmaar Tröja börjar bära en ny typ av skor för att övergå och lyssna på din kropp. Så börja med kortare avstånd och se hur det går.

Fråga: Kommer du att komma ut till Pennsylvania och springa med mig?

Har du haft din dos Sriracha idag?

Friskrivningsklausul: Jag fick dessa skor och kör RW -halvan genom ett partnerskap med Runner’s World och Altra. Alla Crystal Palace FC Tröja åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.