Som rapporterats av CBC: s Jon Tattrie, för närvarande kan inga professionella boxning eller MMA -evenemang hållas i Nova Scotia. Varför? Eftersom regeringen har misslyckats med att utse (eller Sao Paulo FC Tröja utse) New Nova Scotia Boxing Authority Commissioners efter att de nuvarande tillförordnadsmedlemmarna slutade i juni 2017. Detta resulterade i att provinsen ”inte ACF Fiorentina Tröja var i god status/inte aktiv” med föreningen av boxning av boxning Kommissioner och stridsporter.

Tattrie rapporterar att regeringen planerar att avhjälpa detta med myndighetens sista ordförande som noterar ”” Det som hände i år är det [provinsiella] valet avbröt alla olika utnämningar. De förväntas träffas nästa vecka eller så, ”

När kommissionen är tillbaka och kör stridssporter kommer att förbli lite av en juridisk Watford FC Tröja röra i Nova Scotia. Deras lagar förutdaterar de senaste ändringarna av strafflagen med provinsen som förlitar sig på ett regleringssystem som försöker skohorn alla stridande sportevenemang under paraplyet av boxning.

Bland de absurditeter som har uppstått i jurisdiktion är

Ringer svärd-fighing en form av boxning.

Tillåter kämpar att vinna med ljumskskott

Ignorerar kämpe -löneskydd

Ignorerar deras faktiska regler för stora promotorer

Ovanstående är en icke-uttömmande lista över områden som kan använda reform i Nova Scotia. Detta senaste förflutna visar emellertid att stridande idrottsreglering troligen är lite mer än en eftertanke till provinsen.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

En juridisk uppdelning av MMA i Nova Scotia (och varför svärdstriderna är boxning i NS!) 26 juli 2013 I “Amatör MMA Law”
Problemen i Nova Scotia … 19 februari 2014in “Amatör MMA Law”
“Home Licensing” -krav och MMA Fighter Mobility RightsAugust 27, 2013in “Athletics Commissioner of Ontario”

Leave a Reply

Your email address will not be published.