I morse lurade jag och tänkte att jag skulle få skörbuk eftersom vi inte hade någon frukt i huset. Hur överlevde Ben?!

Sedan hittade jag dessa grapefruktkoppar som vi köpte från Costco häromdagen och krisen försenades (inte avvärjades eftersom jag fortfarande behövde mer).
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick det traditionella testet och Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
05:16

Eftersom vi är med på ämnet, låt oss få de andra äter ur vägen. Jag gjorde en supersnabb resa till TJ: s för mer frukt eftersom den skörda attacken kom tillbaka runt middagstid. Så två plommon och en massiv sallad utgjorde lunch.

Proteinskakning för att jag buldrade en timme senare. Jag borde ha lagt till en fullkorns kolhydrat till måltiden för att bättre vistas. Och jag hade ett äpple just nu. Ät um, äta frukt mycket?

Jag blev nyligen ombedd att vara en Brooks bloggambassadör. Eftersom Brooks Ghost är min “kärnsko” Montpellier HSC Tröja hoppade jag på chansen!

De hade en super fantastisk händelse i New York för två veckor sedan för att lära ambassadörerna om deras nya line up skor. Tyvärr visste jag redan att jag skulle till NY för att skjuta så jag var tvungen att passera.

Men eftersom jag fortfarande behövde informationen hade jag en videochatt med Kira, skorens produktchef från Brooks. Teknologins magi är så cool. (Ha, titta på hur jag tappar över skorna. Runnerd.)

Hon tog mig igenom de nya aspekterna av det senaste glycerinet och Ghost 5 – deras neutrala skor. Det var superintressant eftersom jag bär en neutral sko och bokstavligen kunde känna och se förändringarna mellan spöket 4 och 5.

Sannerligen var jag inte ett fan av förändringarna på min första körning med Ghost 5, men nu gräver jag det! Förändring är hård och löpare är lojala mot sina favoriter, har jag rätt?

Hur som helst, hon berättade också allt om deras nya rena projektlinje. Det här är super spännande! Jag kommer att prata om det mer om några veckor efter att jag har kört lite i skorna, men jag är super jazzad om det.

Glycerin och spöke är båda neutrala skor, men de har några specifika skillnader. Glycerinet har mer kudde och jag anser att det är lite hjärtligare. Så om du kommer från en mer stabilitetssko eller precis som mer kudde / är svårare på dina skor som är den för dig.

Gör du vilken kategori sko du kör i?

Du kan ta reda på vilken sko / typ av sko som är bäst för dig efter att ha svarat på några frågor på Brooks Hitta din Soul Mate -sida (jag älskar att det kallas det).

Jag tycker personligen att skor är den viktigaste utrustningen du bär – så se till att du vet varför typ av sko är rätt för dig och testa dem innan du begår.

Gå till en löpande butik och få ordentligt monterad första gången du köper löparskor. När du hittat rätt sko för din kropp/fot/träningsregim kan du beställa dem online framöver.

Jag insåg just idag är den sista dagen som våra Disneyland -pass är giltiga fram till september så jag kommer att försöka få Ben att gå efter jobbet! Vi ses imorgon.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Zappos för löparskor

Zappos för löparskor

Det här inlägget sponsras av Zappos. Var får du dina löparskor? Tja, jag har mina resurser men jag har precis försökt

Sommarkörning måste ha-bästa redskap från topp till tår!

Sommarkörning måste ha-bästa redskap från topp till tår!

Sommarkörning måste ha – här är min lista över de bästa löputrustningen, kläderna, shoEs, bränslebälten, sunblock och mer för R

Mina favoritskor och skulle jag göra dopey -utmaningen igen

Mina favoritskor och skulle jag göra dopey -utmaningen igen

Mina favoritskor just nu. Skulle jag göra Dopey -utmaningen igen? Hur hjälpte RRCA Run Coach -certifiering

olika löparskor för olika körningar?

olika löparskor för olika körningar?

Mina favoritskor för enkla körningar, långa körningar, hastighetsarbete och vilodagar. de bästa löparskorna att bära när

Fun Run Challenge Day 2 – Running Shoes

Fun Run Challenge Day 2 – Running Shoes

Mina nuvarande löparskor och tips för dina löparskor. När du behöver nya Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja körskor, Gamba Osaka Tröja tånagel tips och hur många mil y

Behöver du nya löparskor? Så här kan du berätta …

Behöver du nya löparskor? Så här kan du berätta …

Hur vet du om det är dags att få nya löparskor? Tips om vad du ska leta efter för att bestämma om du behöver ett nytt par rinnande

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.