(Följande dök upp i Sports Litigation Alert)

Arizona Coyotes -organisationen har meddelat att Ahron Cohen – som har tjänat i ett antal ledarroller med klubben inklusive Chief Legal Officer – har utsetts till organisationens president och verkställande direktör av Coyotes ägare Andrew Barroway.

Cohen ersätter den avgående VD och koncernchef Steve Patterson, som kommer att fortsätta rekommendera hockeylaget som specialist medan han bedriver företagsföretag.

“Jag vill tacka Steve för allt hans hårda arbete och de många bidrag han gav för att hjälpa oss genom en övergångsperiod,” sade Barroway. ”Det krävs en distinkt ledare att stabila fartyget i grovt vatten och Steve gjorde Santos Laguna Tröja just det efter de organisatoriska förändringarna förra sommaren.

”Steve lämnar laget bättre än där han hittade det när han hjälpte till att placera oss i bästa riktning. Vi önskar honom all lycka till. ”

Cohen gick med i Coyotes 2015 som lagets allmänna råd. Han tillade COO -rollen två år senare. I dessa positioner övervakade han teamets företagsverksamhet och juridiska frågor, taktisk arenaplanering och regeringsrelationer.

”Ahron är en stigande stjärna i National Hockey League och ledande i Phoenix -samhället. Jag kunde inte vara lyckligare att namnge honom som vår VD, ”sa Barroway. ”Ahron är en outtröttlig arbetare och han ger verklig vision till jobbet. Med John Chayka som driver våra hockeyoperationer och Ahron leder verksamheten fortsätter Coyotes att vara i fantastiska händer. Jag skulle inte handla vår framtid med något lag i NHL. ”

“Jag är ödmjuk av möjligheten att leda coyoterna som vår VD och koncernchef,” sa Cohen. ”Jag har älskat varje minut som arbetar med det här teamet; CF Monterrey Tröja För vad vi har uppnått att bygga hockeyspelet i dalen, för hur vi har påverkat vårt samhälle positivt och vad vi är beredda att göra i framtiden – både på och utanför isen. ”

Innan han kom till Coyotes praktiserade Cohen som företagsadvokat på Snell & Wilmer L.L.P. på sitt Phoenix -kontor. Han gick på lagskola vid Sandra Day O’Connor College of Law vid Arizona State University. Före lagskolan spelade Cohen springa tillbaka på Bowdoin College.

Cohens samhällsengagemang inkluderar att fungera som styrelseledamot för Big Brothers Big Sisters i Central Arizona, ASU Sports Gremio Tröja Law & Company Advisory Board, Arizona Sports & Home Entertainment Commission och ASU Law School Alumni Board.

Ahron och hans fru, Dana, och son, Carson, bor i Phoenix.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.