Hej! Hur går din vecka? Min är A-okej förutom att jag har call-in juryansvar och jag har undvikit kulan hela veckan. Jag har en känsla av att jag måste gå in imorgon.

Jag lät mig inte springa i morse eftersom jag tar två dagar ledigt att springa en vecka 96% av tiden. Istället tog jag en lil promenad. Det var bra
Mina senaste videor

Oortodox Book och Netflix Review
Granskning av Book & Netflix -serien – Unorthodox. En bra lyssnande – bok, podcast och visuell hemunderhållningsgranskningsserie.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 28 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
07:28

Mat har varit de typiska misstänkta – ägg, tortillor, spårblandning. Jag kommer att börja göra mycket mer hela dagar med äter igen eftersom folk frågar mig om min diet. Hej, det är vanligtvis detsamma men om du vill se det är jag tillräckligt med en narcissist för att få det att hända.

I går kväll gjorde jag en individs servering av Muddy Buddy Mix och det kan vara det smartaste jag någonsin har gjort! Jag skulle äta hela satsen om jag gjorde det, så jag är glad att få min chokladfix och inte överdriva den.

Åh, och jag kanske eller inte har ätit 4 chobani -yoghurt igår. Företaget skickade mig de nya smakerna för att försöka och jag var tvungen att se vad de var. De satte klistermärken över smakerna så jag visste inte vad de var. Vill du prova dem också? Jag kanske kommer att få en giveaway snart!

Matbehållare – böcker du bör läsa

Matbehållaren satte ihop en komplett lista över “13 böcker om livsmedelssystemet som kan rädda miljön”. <- De krossar inte. Jag skulle vanligtvis inte kopiera så mycket information från en annan webbplats, men jag tror att deras prioritering är att få ordet om dessa resurser så här är det ... Kolla in dessa böcker! 1. Kokt: En naturlig förändring av förändring av Michael Pollan Michael Pollan tar tillbaka den "singel många väsentliga saker [att] göra som en familj för att förbättra vår hälsa och välbefinnande": matlagning. En poetisk utforskning av charmen och enkelheten Real Sociedad Tröja att laga mat, denna bok kommer att hjälpa läsarna att gå av soffan och in i köket.

2. VB6: Ät vegan före 6:00 för att gå ner i vikt och återställa din hälsa. . . för gott av Mark Bittman
Mark Club Tijuana Tröja Bittman fördjupar fördelarna – till miljön, personlig hälsa och ekonomin – för att minska köttförbrukningen. Utan att förbjuda eller fördöma kött är detta en bra bok för den miljömedvetna omnivore.

3. Satsa på gården: Hur mat slutade vara mat av Frederick Kaufman
Satsar på gården börjar med en nervös statistik: 2008 producerade ”jordbrukarna mycket mer spannmål än någonsin, tillräckligt för att mata dubbelt så många människor som var på jorden. Samma år … en miljard människor blev hungrig. ” Kaufman fördjupar problemen med vårt livsmedelssystem och avslöjar de ekonomiska underlag som motiverar detta dysfunktionella system.

4. Foodopoly: Striden om framtiden för mat och jordbruk i Amerika av Wenonah Hauter
En jordbrukare från Virginia och en förespråkare för hälsosam kost, undersöker Hauter de ”företagens, vetenskapliga, industriella och politiska” aspekterna av vårt livsmedelssystem i ett försök att förstå problemen med mainstream -produktion och distributionssystem och hur man fixar dem i köpet att integrera hälsosamt, medvetet äta.

5. Bakom köksdörren av Saru Jayaraman
Jayaraman utforskar livsmedelssystemet från en annan vinkel och pekar på de djupt oroande arbetsmetoder som finns i livsmedelsindustrin. Med personliga berättelser och intervjuer avslöjar Jayaraman de låga lönerna och svåra positioner som jordbruks- och köksarbetare tål.

6. The Last Hunger Season: A Year in a African Farm Community on the Brink of Change av Roger Thurow
Thurow tillbringade ett år med fyra kvinnliga småbrukare i västra Kenya för att lämna in sina kämpar för att stödja och mata sig själva och sina familjer. Han bedömer i vilken utsträckning arbetet med initiativ som One Acre -fonden kan hjälpa dessa jordbrukare att dra sig upp och besegra hunger och fattigdom.

7. American Wasteland: How America kastar bort nästan hälften av sin mat (och vad vi kan göra åt det) av Jonathan Bloom
Med fokus på matavfall i USA tar denna bok frågan bortom stora gårdar och företag till en mycket personlig nivå. En bra introduktion till de sätt som våra egna handlingar påverkar livsmedelssystemet och vad vi kan göra åt det.

8. Urban Food Revolution: Ändra hur vi matar städer av Peter Ladner
Enligt Världshälsoorganisationen bor nu mycket mer än hälften av världens befolkning Atletico Madrid Tröja i städer. Urban Food Revolution tittar på de sätt som stadssystem måste förändras för att bli friskare och mycket mer hållbart

9. Kost för en het planet: Klimatkrisen i slutet av din gaffel och vad du kan göra åt det av Anna Lappe
Anna Lappes diet för en het planet beskriver hur det nuvarande livsmedelssystemet bidrar till klimatförändringar, hinder för en verklig reform och vad konsumenter kan göra för att provocera förändringar.

10. varTE: avslöja den globala matskandalen av Tristram Stuart
Genom att avslöja avfall i produktion och bearbetning, rollen som stormarknader för att vidarebefordra slöseri till leverantörer och konsumenter och konsumenternas slösande praxis hemma, undersöker Stuarts bok de många avfallsvägarna som finns i vårt livsmedelssystem. Ännu bättre erbjuder hans bok exempel på länder där livsmedelssystemet fungerar och ger förslag på att minska och återanvända maten.

11. Homesteaden i trädgården: producera all mat du behöver på bara en fjärdedel tunnland! Redigerad av Carleen Madigan
Bakgårdens husbil berättar för att vara jordbrukare hur man odlar på bara en fjärdedel av en tunnland.

12. Det ideala proteinet: Fish Lover’s Guide för att rädda haven och mata världen av Andy Sharpless
Sharpless hävdar att skaldjur kommer att vara den bästa källan till hållbart protein för en snabbt växande global befolkning. och han belyser betydelsen av att skydda vilda fiskpopulationers hälsa och biologiska mångfald.

13. The Essential Urban Farmer av Novella Carpenter och Willow Rosenthal
För dem utan en trädgård är den väsentliga stadsbonden den väsentliga tutorialen för att börja odla mat i städer.

av Tess Antrim-Cashin

Jag har hört mycket om flera av dessa böcker, men tyvärr har jag inte läst någon av dem. Jag kommer att försöka läsa dem alla i slutet av året! Jag tycker att det är viktigt att vara väl informerad, även om jag inte planerar att vara vegan förrän 18:00 eller förvandlas till en urban jordbrukare … vi får se.

Återförena floden

Under mitt besök med Silk fick jag veta att företaget är en del av ”Ändra kursen” ett projekt som utbildar allmänheten om sötvattenfrågor. Företaget utmanar människor att lova att minska sitt sötvattenavtryck på www.reunitetheriver.com <- Du kan pantsätta där. Silk beställde den välkända 3D-gatukonstnären Kurt Wenner att skapa det här stycket i Chicago för att höja lite surr runt orsaken. Mycket cool, rätt! (Bildkälla: The Redeye) Fråga: Har du läst någon av dessa böcker? Tankar? Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt välja dessa: Vad Boston Marathon -avbokningen innebär för Running - Podcast 125 Vad Boston Marathon -avbokningen innebär för Running - Podcast 125 Hur Boston Marathon avbröt påverkan alla löpare 2020. Kommer ditt lopp att vara virtuellt? Chaning min långsiktiga dag och bo Vad jag äter på en dag - för löpare Vad jag äter på en dag - för löpare Vad jag äter i en dagsvideo av en löpare. Matdagbok för allt jag åt en dag frukost, lunch, middag och snacks. plus Bär en ansiktsmask när du springer utanför Bär en ansiktsmask när du springer utanför Ansiktsmask för att springa eller gå utanför under koronavirusutbrottet. Riktlinjer för att bära en mask från CDC. förslag på vara Det bästa av de naturliga produkterna Expo Influencer -favoriter och hälsosam matbingo Det bästa av de naturliga produkterna Expo Influencer -favoriter och hälsosam matbingo Hallå! Natural Products Expo (aka #EXPOWEST på sociala medier) var i helgen i Anaheim, CA. Det är en enorm konferens borde träna när jag är sjuk och andra frågor och svar från Instagram -berättelser borde träna när du är sjuk och annanFrågor och svar från Instagram -berättelser borde du springa medan jag är sjuk? Bloggar du som ditt heltidsjobb? Har du kört Boston Marathon? Houston Marathon? Tapeeri Jag behöver ditt bästa recept för semesterbakning och mathelger Jag behöver ditt bästa recept för semesterbakning och mathelger National Soft Tacos Day. Kanel rullar från grunden och nya förslag för semesterbakade gåvor. ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.