efter min långa lopp såväl som en viss högkvalitativ tankning, Matt (min bit bro) såväl som jag gick till gränserna. Med tanke på att min föredragna plats går ut från biz ville jag skaffa upp några erbjudanden på diskonteringsränta. Jag tillbringade en timme på att gå runt i butiken och slutade med det största draget av böcker i mina armar!

Sedan gick vi till linjen. Det var löjligt. Jag var hungrig och ville inte få Matt att vänta på över en timme på böcker som jag troligtvis kanske skulle köpa på internet för exakt samma pris. Så jag kasserade dem någonstans så bra som vi gick för att äta.
Mina senaste videor

Ansiktsmaskidéer för att springa och gå utanför
Ansiktsmask för att springa och gå utanför under Coronavirus -utbrottet.
Krav du på att bära en mask? Vilken mask är den allra bästa för löpare och vandrare?

Kolla in mitt finaste val för en mask.
Plus CDC: s förslag på när man ska ha en mask samt vilken typ under Covid19 -utbrottet.
Mer om runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
06:12

leva
00:00
08:21
07:15

Jag har slumpmässigt längtat efter en Panera -bagel i flera dagar och slutligen fått en! En chokladchip bagel, tack. Gå enormt eller gå hem, eller hur?

Av någon anledning är en enorm bagel tillräckligt stor för frukost, SS Lazio Tröja men jag behövde en måltid till lunch. Jag köpte plockningen två med en sallad och soppa.

Sedan Matt så bra som jag vågade in i Whole Foods för att se sevärdheterna

Vi stötte verkligen på en riktigt utmärkt provbås för Mamma Chia!

Mamma Chia är en drink fylld med chiafrön såväl som av programmet de utmärkta fördelarna som inkluderar det:

2000 mg omega-3 10g balanserad fiber hög antioxidanter 4g totalt protein endast 110 kalorier lätt sötad glutenfri såväl som vegan

Du förstår exakt hur chiafrön får Arsenal FC Tröja vätskor att förvandlas till en gel? Tja, den här drinken liknar att dricka lös Jell-O, men på ett bra sätt. Det är tjockare än juice, hur smidigt såväl som jag gillar gel-y-biten chiafrön Real Betis Balompie Tröja på tungan.

Jag ska erkänna att jag uppskattar någon typ av ny metod att ta i Chia, men jag var verkligen nöjd med näringarna på den här drinken. Det är oerhört välsmakande – till och med Matt (10 år gammal pojke) gillade det! Men det är inte fullt av socker. Måste så.

En hel flaska har 110 kalorier, 3 g fett, massor av omega 3s, 10 g fiber samt 4G -protein.

Jag frågade oro vid provtabellen såväl som det visar sig att designern av verksamheten själv tjänade smak av Mamma Chia! Det är en regional verksamhet såväl som hon sprider ordet själv på WF såväl som tävlingar.

Jag ska ta resten av natten. Vi ses i morgon

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.