glädjade fredag! Jag försöker vara oerhört produktiv idag eftersom min mamma behöver lite assist på måndag så titta på mig gå!

SPRINGA

I morse nöjde jag mig med Jen från Jens finaste liv för en 6 mils körning. Hon tittar på SoCal från NYC och det var fantastiskt att ha en löpande partner i brott att chatta med!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 4
Maraton Training Diary Day 4 Kontrollera in

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 21 sekunder

Bredvid
Podcast recaps från 6 augusti
07:26

leva
00:00
08:21
01:21

ÄTA

Tillbaka i de tidiga dagarna av RER använde jag för att publicera min tråkiga, dåligt fotograferade äter hela dagen. Min teknik till den här webbplatsen har förändrat lite, men jag får fortfarande en hel del förfrågningar om det, så jag publicerar en hel dag med äter när eller två gånger i veckan. Det här är vad jag har ätit den här veckan:

Pre-körs: En banan eller någon typ av frukt. Ofta gör jag rostat bröd. Det är vad jag känner för. Varna media. Tack.

Frukost är ägg och rostat bröd 80% av tiden. De andra 20% är proteinpannkakor.

Lunch är främst slumpmässiga sallader med rester från middag eller mat från min mammas. Jag lovar att det finns sallad där någonstans. (Valfritt plasttyg valfritt.)

Snacks: Jag gjorde ett andra parti av tranbärsproteinbrödet. Recept kommer snart.

Middag: Jag har ätit miljövänliga bönfries med vad som helst-ägg, hamburgare, smörgåsar. Allvarligt. Jag fick ett enormt paket från Costco och kan inte få tillräckligt med skakad i ketchup.

Green Bean Fries Recept:

Ingredienser: färska miljövänliga bönor, TJ: s 21 kryddor, salt, olivolja

Pälsspanna med olja. Värme. Lägg till miljövänliga bönor till het stekpanna. Krydda bönor och kasta för att täcka noggrant. Koka i 5-7 minuter upp tills bönorna inte är råa, men har fortfarande en “bit” som en krispig frie. Slaw med ketchup. Äta.

Dessert: Jag har någon typ av mörk chokladförhållanden varje natt. Det är till det bästa.

Upprepa nya företag:

Jag fick en Groupon för akupunktur för en stund tillbaka och gick slutligen igår. Det är verkligen inget fel med mig (förutom de röster i mitt huvud som säger att jag ska dela mitt liv på internet) så läkaren bara servade lite täthet i vristen.

Hur som helst, han tror att jag springer lika mycket och måste sakta tillbaka sedan jag kör långa avstånd som maraton orsakar mycket mer skada än nytta. Jag håller dock med om ett mål att helt utgjuta mig själv i år så jag arbetar med den strategin. Han uppgav också att jag måste dricka mycket mer kokosnötvatten. Noteras. Jag gör absolut mycket mer av min välsmakande vattenmelonkokosnötdryck så fort!

Fötter på gatan

Läsaren Brianna sprang sin allra första halvmaraton och delade en bild! grattis!

Läsaren Laura kör ett halvmaraton ögonbindda för att samla in pengar för att springa till ljuset.

”Den 16 november kommer jag frivilligt att driva Charlotte’s Thunder Road Half Marathon Blind för att hedra min yngre syskon Taylor, utveckla förståelse för ett dödligt ungdomstillstånd som kallas Batten Illness och samla in pengar för forskningsstudie från University of North Carolina. Taylor, 14, körde två 5K-lopp 2008-09 som en del av Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja Women on the Run-programmet trots att de var blinda. Jag kör Thunder Road ögonbindel för att hedra femårsdagen av hennes allra första 5K. Jag komponerar en blogg om Taylor’s Story och Taylor’s Tale, den ideella organisationen som jag grundade 2007 för att bekämpa batten sjukdom och andra ovanliga sjukdomar; Jag publicerar en ny publicering efter varje träningskörning. Kör till ljuset berättar mycket mer om min strävan att springa ett halvt maraton ögonbindel och varför jag gör det. ”

Och den sista uppsättningen av fötter på gatan tillhör Lacross -instruktören Alanna Waters – hon är en mentor och instruktör som undervisar och förblir balanserad medan du pressar dig själv att vara den bästa.

Fråga: Vad gör du i helgen?

Jag kräver att springa, Brighton & Hove Albion FC Tröja äta och koppla av.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sigFortsätt välja dessa:

Vad jag åt idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag åt idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag äter på en dag. Matdagbok Running Blog Training Week 4. Frukost, lunch, middag och snacks plus anteckningar om

Vad jag åt i helgen och den allra bästa körningen och äter november

Vad jag åt i helgen och den allra bästa körningen och äter november

Hallå!! Hur är läget? Vad är din föredragna Crystal Palace FC Tröja del av månaden? Exakt hur mycket körde du? exakt hur mycket åt du? Varför är jag en

Vad jag åt idag- matdagbok

Vad jag åt idag- matdagbok

Hallå! Dagens Instagram Inspect i Publish är en matdagbok. Det har varit så länge med tanke på att jag har gjort en hel dag med äter … men det avgift

Vad jag äter på en dag – för löpare

Vad jag äter på en dag – för löpare

Vad jag äter i en dagsvideo av en löpare. Matdagbok över vad jag åt en dag frukost, lunch, middag och snacks. plus

Vad man ska äta innan ett sent halvmaratonlopp

Vad man ska äta innan ett sent halvmaratonlopp

Vad man ska äta före eftermiddagen halv maraton rock n roll las vegas. Exakt hur man bränsle före ett halvt maraton eller maraton Lat

Den allra bästa körningen äter och upprepar från april 2018

Den allra bästa körningen äter och upprepar från april 2018

De allra bästa artiklarna för löpande och receptblogg podcast från april. Finaste idéer på Boston Marathon -videon och 3 komponentrecept

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.